STANOJEVIĆ POSLAO PORUKU IGRAČIMA! Napadamo titulu u ovim teškim vremenima!
Foto: ALO/Marko Metlaš

Trener Aleksandar Stanojević poslao je poruku igračima

- Grb Partizana to je podsticaj, ne teret, obaveza svih nas da osetimo Partizan, da sa emocijom to doživljavamo i ovu godinu možemo da igramo dobro i moramo da osvojimo jedan od trofeja. Najvažnji je titula. Pokušaćemo u ovim teškim vremenima za nas da napadnemo titulu - kratko je izjavio Stanojević.

Crno-beli će se i ovoga puta boriti na tri fronta, pri čemu se nacionalni šampionat i Kup podrazumevaju, dok će u Evropi steći novo iskustvo igranjem u Konferens ligi.

Pored trenera Stanojevića, igračima se obratio i predsednik Milorad Vučelić.

- Čestitajući vam blistavi niz pobeda koje ste ostvarili i junačku borbu u finalu Kupa srbije, istakao bih da očekujem da seriju blistavih rezultata nastavite i u predstojećoj takmičarskoj sezoni. U prethodne dve godine, uprkos zalaganu i trudu, nismo uspeli da stignemo do trofeja i iza nas su dve sušne godine. Partizan je postao veliki klub pobedama, ali čašu meda niko ne popi, a da je čašom žuči ne zagrči, te smo i sami svesni da su i porazi deo takmičenja. Ipak, nema žaljenja zbog sušnih godina, verujem u igrače, da će iskoristiti svoje pravo na borbu i pokazati ga u sva tri takmičenja. I pored teškoća, bitno je da grb Partizana nije potamnio i neće potamniti. Kritike medija, često nezaslužene, ne treba da obeshrabre igrače. Želim vam da date sve od sebe i borite se po meri svojih mogućnosti, ako bude tako onda će nas poslužiti i sreća junačka - objasnio je Vučelić.

Stručni štab crno-belih povratkom reprezentativaca kompletirao je igrački kadar koji će tempiranje forme 24. jula nastaviti u Sloveniji, a povratak u srpsku prestonicu zakazan je za 9. jul.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading