MIJAILOVIĆ RASPALIO MAŠTU NAVIJAČA! Razgovarali smo sa Obradovićem, on je košarkaška ikona!
Foto: ALO/Marko Metlaš

Iza Partizana je jedna od najlošijih sezona u istoriji, pa u redovima nekadašnjeg prvaka Evrope čine sve kako bi narednu dočekali u što boljem raspoloženju. 

Poslednjih dana se sve više spekuliše da bi Partizan mogao da preuzme legendarni Željko Obradović, čovek koji je crno-belima doneo najvredniji trofej 1992. godine, kada su u Istanbulu osvojili titulu prvaka Evrope.

Maštu navijača dodatno je raspalio predsednik "parnog valjka" Ostoja Mijailović.

- Željko Obradović je jedan od najvećih partizanovaca koje znam, košarkaška ikona obojena u crno-bele boje. Eventualni povratak Željka Obradovića u Partizan bio bi dokaz da je Srbija centar evropske košarke - rekao je Ostoja Mijailović za "Kurir". 

MIJAILOVIĆ RASPALIO MAŠTU NAVIJAČA! Razgovarali smo sa Obradovićem, on je košarkaška ikona!

EPA/ ANATOLY MALTSEV

 

Najveća briga za navijače Partizana predstavljaju ogromna primanja koja potražuje Obradović, ali prvi čovek Partizana ističe da ne zavisi sve od materijalnih stvari. 

- Košarkaški klub Partizan je za ljude kao što je on nešto više od sporta, to je veza koja nije zasnovana na bazi materijalne kompenzacije. U komunikaciji sam s njim, pričamo o svemu. Pustimo da vreme pokaže rezultate - zaključio je Mijailović.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading