BIĆE PRAVA "ZVER" Za Partizan debitovao igrač koji je na 33 utakmice postigao 39 golova i imao 18 asistencija!
FK Partizan

Na utakmici 37. kola Super lige Srbije Partizan - Voždovac, koju su crno-beli dobili 3:0, šansu da debituje za prvi tim crno-belih dobio je Samed Baždar, član kadetske selekcije omladinske škole Partizana.

U Kadetskoj ligi Srbije ove sezone postigao je 39 golova na 33 utakmice, ostvario je 18 asistencija, čime je zaslužio mesto u prvom timu.

- Presrećan sam zbog ovog dana! Za ovo sam živeo, za ovo sam radio tolike godine. Neću stati na ovome, idemo dalje! - rekao je Baždar.

Na pitanje koliko je napredovao u odnosu na period kada je u januaru bio na pripremama u Turskoj sa prvim timom, kaže:

- Teži su treninzi, igrači su dosta spremniji, samim tim moraš dosta da se prilagođavaš. Dosta sam napredovao sa tim treninzima i utakmicama, sve je bolje i bolje.

O željama za budućnost se nije izjašnjavao, ali smatra da je najbitnije pre svega zdravlje i što više utakmica u nogama.

- Cela ekipa mi je čestitala sad u svlačionici, bio sam iznenađen što uvek pružaju podršku mladim igračima - istakao je Baždar i dodao da su mu i saigrači koje zna iz mlađih selekcija, pre svega Jović, Popović i Štulić, poželeli sreću.

Šansu da debituje za prvi tim mogao je da dobije na utakmici protiv Proletera, ali zbog neizvesnosti u samom finišu meča, debi je izostao.

Ipak, kaže, ne žali za propuštenom prilikom.

- Nema veze, došao je i taj trenutak i presrećan sam zbog toga!.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading