Ejmi Li de Jager
Facebook printscreen
Ejmi Li de Jager

Facebook printscreen

Ejmi Li de Jager, Foto: Facebook printscreen

Šestogodišnja devojčica, ćerka poznatog šampiona u trkama motornim čamcem, oteta je u ponedeljak iz naručja svoje majke ispred škole u Južnoj Africi. Četvoročlana banda je za njeno puštanje zatražila otkup.

Posle 19 sati intenzivne potrage, pronađena je u napuštenom delu ulice. Za njeno kidnapovanje osumnjičena je i učiteljica njenog mlađeg brata, potvrdila je porodica. 

PROČITAJTE JOŠ:

Mala Ejmi Li de Jager kidnapovana je ispred osnovne škole na periferiji Johanesburga oko 7.40 sati u ponedeljak ujutru, , dok je majka nju i brata vodila na nastavu.

Otac devojčice Vinand de Jager, šampion F1 u trkama motornim čamcem, ubrzo je primio telefonski poziv od bande, koja je zahtevala 120.000 evra za njeno puštanje.

Nju ne zanimaju osude, Hrvatica odlučila za koga će da igra, njen izbor će vas šokirati! (VIDEO)

AUTOR: alo.rs/M.D. DATUM I VREME: 05.09.2019. 19:11 Njen izbor! Marta Batinović, Foto: youtube/Ovidiu Toma Hrvatska rukometašica, Marta Batinović odlučila je da će ubuduće braniti mrežu reprezentacije Crne Gore! Prema pisanju "Sportske novosti" na njenu odluku je definitvno uticala i činjenica da je pet godina igrala u podgoričkoj Budućnosti!

Posle intenzivne potrage koja je trajala 19 sati, otmičari su u strahu da će biti uhvaćeni, ostavili šestogodišnju Ejmi u napuštenoj ulici! 

Ejmi Li de Jager

Facebook printscreen

Ejmi Li de Jager, Foto: Facebook printscreen

Porodica je posle toga potvrdila da je među uhapšenima i učiteljica njenog brata.

"Mogu da potvrdima da je jedna od uhapšenih učiteljica našeg sina Džejdena. Ona je vrlo poznata našoj porodici" - rekao je otac.

Na društvenim mrežama mnogi korisnici su napali upravo porodicu da su uečstvovali u otmici:

"Želim da svima bude jasno da nemao nikakve veze sa otmicom" - rekaoje Vinand.

Nadal u suzama, blizu Madrida otkrivena i javljena tragedija! Mnogo podrške je potrebno porodici

AUTOR: Telegraf/S.M. DATUM I VREME: 05.09.2019. 09:37 Neka joj je večna slava. Blanka Fernandez Očoa, Foto: EPA/Ballesteros Prva osvajačica medalje za Španiju na Zimskim Olimpijskim igrama, Blanka Fernandez Očoa, pronađena je mrtva nakon višednevne potrage. Cela Španija je potresena ovom vešću, a svoje emocije za publikom podelio je i najbolji španski teniser Rafael Nadal.

Malu Ejmi je pronašao par na ulici, koji je čuo kako plače i doziva majku, a odmah su je odveli u policijsku stanicu, gde su veoma brzo stigli i njeni roditelji.  

Ejmi je policajcima ispričala detalje o otmičarima, koji su bili presudni da uđe u trag otmičarima i da ih uhapsi. Učiteljica je među troje uhapšenih za otmicu, preneli su mediji.

BONUS VIDEO

Đorđević o utakmici sa Portorikom: Daju sve od sebe da pobede kada obuku dres