POJAVIO SE SNIMAK! JURI GA SA ORUŽJEM "ZAKOLJI ČETNIKA!" Vaterpolista Zvezde trči dok ga Hrvat goni, urla i VITLA ŠIPKOM (VIDEO)

Ovo je sramota kakva se ne pamti

vaterpolisti
vaterpolisti, Foto: Youtube/Jutarnji list

Pojavio se snimak na kom se može videti kako hrvatski huligani sa metalnim šipkama jure vaterpoliste Crvene zvezde po splitskoj rivi.

OVO JE TEK SKANDAL NAD SKANDALIMA Sin SLAVNOG FUDBALSKOG TRENERA organizovao napad na Zvezdine vaterpoliste! (VIDEO)

"Sedeo sam u kafiću, gledao more i odlučio da uslikam jednu jedrilicu koja je krenula ka pučini. Nisam shvatio da je neka frka, da se nešto događa, tek posle sam video da sam slučajno uhvatio dva napadača", rekao je za Jutarnji list čitalac koji je želeo da ostane anoniman.

Podsetimo, Vaterpolisti Crvene zvezde napadnuti su u nedelju u centru Splita kada su neki od povika napadača bili i "zakolji četnika".

ŽUČ I BES ALEKSANDRA VUČIĆA ZBOG VATERPOLISTA "Ovo se nikad ne bi desilo u Beogradu!" Uputio Hrvatima OŠTRU I JASNU PORUKU

Četvorica igrača sedela su na kafi oko 13:40 sati na Rivi, glavnom gradskom šetalištu, kada im je prišla grupa mladića i zatražila od njih da skinu trenerke sa klupskim obeležjima, a potom nasrnula na njih i počela da ih tuče.
Zbog ovog incidenta utakmica Mornar - Crvena zvezda je otkazana.

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Sport - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi