REKORD Za samo osam dana više od 500 prijava za Beogradski maraton

Preko 500 učesnika iz 25 zemalja sveta se registrovao za 32. Beogradski maraton, koji se održava 14. aprila 2019. godine, za samo osam dana od početka prijava za trku.

Beogradski maraton
Beogradski maraton, Foto: Alo/ Marko Metlaš

Takmičari iz Srbije, SAD, Kanade, Kine, Švedske, Nemačke, Indonezije, Francuske, Italije, Slovenije, Rusije, Turske i drugih zemalja ispunili su prijave, koje mogu da urade putem sajta Beogradskog maratona.

Na ovogodišnjem 31. Beogradskom maratonu učestvovalo je rekordnih 7.300 trkača u polumaratonu i maratonu iz 72 zemlje sveta, a u Trci zadovoljstva oko 20.000.

Beogradski maraton
Beogradski maraton, Foto: Tanjug/Dimitrije Goll 21.04.2018

Očekuje se da će tokom 32. Beogradskog maratona kroz cilj na Terazijama proći 1.100.000-ti učesnik u istoriji ovog događaja od posebnog značaja za grad Beograd.

IJAO, DEVOJKO, PA ŠTA NAM URADI? Požar na Instagramu! Srpska odbojkašica se skinula i isturila grudi, a tek izvajane noge da vidite! (FOTO)

Beogradski maraton će nastaviti da širi i unapređuje trkački pokret u Srbiji, da povećava turistički prihod u našem glavnom gradu i da stvara uslove da što širi slojevi stanovništva učestvuje u događaju koji je u suštini pokret zdravlja.

Beogradski maraton
Beogradski maraton, Foto: Alo/D.A.

Jedan od najvažnijih ciljeva biće širenje poruke o značaju darivanja i stvaranju uslova da se doniraju sredstva za različite humanitarne potrebe.

PROČITAJTE VESTI KOJE SMO IZDVOJILI ZA VAS - OVDE.

Pratite nas na Fejsbuku i Instagramu.

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Sport - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi