Marko Vukićević
Foto: Privatna arhiva
Marko Vukićević

Foto: Privatna arhiva

Marko Vukićević, Foto: Foto: Privatna arhiva

* Rođen je 1992. godine

* On se takmičio za Srbiju na Zimskim olimpijskim igrama 2014. u Sočiju

* Prvi je skijaš iz Srbije koji je nastupio u superveleslalomu na Olimpijskim igrama

Najbolji srpski skijaš i reprezentativac u alpskom skijanju Marko Vukićević za trke kombinacija u Svetskom kupu sprema se u zatvorenom prostoru, u hali u Litvaniji. Vukićević će ove nedelje na podizanju slalomske forme trenirati u hali u kojoj postoje odgovarajući uslovi za vežbanje.

Nikome nije jasno zašto! Šurak mu ubio celu porodicu, čak i psa, pa potom go bežao od policije! (UZNEMIRUJUĆ SADRŽAJ!)

AUTOR: alo.rs/M.D. DATUM I VREME: 28.08.2019. 12:57 Bernard je optužen za tri ubistva prvog stepena, ali policija nije mogla da otkrije motive! Blejk Bivens, Foto: twitter/MirrorBreaking_ Stravična ubistva su se dogodila u utorak, a uhapšen je brat njegove žene, to jest šurjak koji je go izvršio krvava ubistva!

Sa intenzivnim kondicionim pripremama za predstojeću sezonu, srpski reprezentativac je počeo sredinom avgusta na glečerskoj oazi Paso Stelvio.

Odbojkašice Srbije sjajnom partijom "oduvale" Grkinje za maksimalan učinak!

AUTOR: Tanjug/S.I. DATUM I VREME: 28.08.2019. 17:47 Naše devojke pobedile su Grčku sa 3-0, (25:21, 25:17, 25:21) i tako ostale prvoplasirane u grupi A Eurovoleja. Odbojkašice Srbije, Foto: EPA-EFE/SEDAT SUNA Ženska odbojkaška reprezentacija Srbije pobedila je danas selekciju Grčke 3:0 ( 25:21, 25:17, 25:21) u četvrtom kolu Evropskog prvenstva, koje se održava u Turskoj, Poljskoj, Mađarskoj i Slovačkoj.

Zbog nedostatka snega u Južnoj Americi, evropske ekipe za brze discipline, među kojima je i srpska, nisu otputovale u Čile, pa su uslove za treninge morale da potraže na nekim od evropskih lednika.

PROČITAJTE JOŠ:

"Volja i motivacija su mi na visokom nivou. Spreman sam za predstojeću sezonu", poručio je Vukićević.

BONUS VIDEO:

Crvena zvezda je u Ligi šampiona! Delirijum na Marakani!