Vojvodina - Šahtjor Soligorsk
cev.eu
Vojvodina - Šahtjor Soligorsk

cev.eu

Vojvodina - Šahtjor Soligorsk, Foto: cev.eu

Odbojkaši Vojvodine nalaze se na korak od plasmana u grupnu fazu Lige šampiona, pošto su u Novom sadu savladali Šahtjor iz Soligorska rezultatom 3:0 (25:21, 25:18, 25:18). Vojvodina je poslednja dva puta zastala na poslednjem stepeniku, ali sada posle prvog meča nose ubedljivu prednost u Belorusiju.

Izložena karikatura Bobe!

AUTOR: P. P. DATUM I VREME: 20.11.2019. 00:08 Slobodan Kovač: „Privilegija je biti deo ove priče." Obrenović i Kovač, Foto: P. Parezanović Poznati kragujevački karikaturista Milivoje Obrenović Lija otvorio je u „3D galeriji", na poznatom ulazu „Pirotehnika" u nekadašnjem Zavodu „Crvena zastava", desetu samostalnu izložbu na kojoj je sugrađanima predstavio 60 portretnih karikatura, po svom izboru, viđenijih ličnosti grada na Lepenici.

Da bi ostvarila cilj i plasirala se u društvo najboljih računica je jasna. Vojvodini će biti potrebno da osvoji dva seta u revanšu jer su pravila sledeća: za pobedu od 3:0 ili 3:1 dobija se po tri boda, dok za trijumf od 3:2 gost uzima bod. U slučaju da Šahtjor pobedi 3:0 ili 3:1, igraće se ''zlatni set'' do 15 poena.

Vojvodinu je predvodio Aleksandar Blagojević sa 19 poena, dok su po 11 upisali Simić i Perić. Čarapović je imao devet kod gostiju, dok je Radžijuk dodao osam.

NAJNOVIJE IZ SPORTA:

Revanš je na programu 27. novembra, a konačni pobednik će igrati u grupi E sa poljskom Zaksom Keđeržin Kozle, nemačkim Fridrihshafenom i belgijskim Knak Ruselarom.

BONUS VIDEO:

Marko Podraščanin za Alo o zlatnim medaljama i o pobedama na teškim gostujućim terenima!