Luis Hamilton
Tanjug/Francois Mori
Luis Hamilton

Tanjug/Francois Mori

Luis Hamilton, Foto: Tanjug/Francois Mori

Hamilton je rekao kako sa sobom uvek nosi PlejStejšn i da igra online zajedno sa svojim rivalima na stazi.

"Često do kasnih noćnih sati igram Call of Duty sa Pjerom Gaslijem, nekada se priključi i Šarl Lekler. Kada ne igram igrice onda gledam filmove. S obzirom na ovo vreme danas ne družim se ni sa kim. Jedino odem kod fizioterapeutkinje Anđele u sobu. Ona je sama, a moj pas spava u dnevnoj sobi. Prošle godine smo se svi zajedno družili, roštiljali, ali sada su se stvari promenile", rekao je Hamilton u izjavi koju je objavila stranica Formule 1.

Ukoliko se pitate ko je Anđela i zašto je ona jedina osoba sa kojom se Luis prisno druži u doba pandemije koronavirusa, odgovor je vrlo jednostavan. Anđela Kulen je Hamiltonov lični fizioteapeut i njih dvoje su bukvalno nerazdvojni.

Hamilton i Anđela

AP/PHoto/AlfredoEstella

Hamilton i Anđela, Foto: AP/PHoto/AlfredoEstella

Upravo je ona najzaslužnija za Luisovu fantastičnu fizičku formu i nije čudo da je Britanac jedan od najspremnijih vozača na svetu.

Ona je zadužena za njegove treninge, dijetu, raspored spavanja, vodi brigu o njegovim putovanjima. U suštini, Hamiltonova jedina briga je kako će pobediti na trci, a Anđela mu omogući da bude spreman i fizički i psihički za to.

Uostalom, Anelu nije teško ne primetiti - jedina žena plave kose koja uvek prva trči Hamiltonu u zagrljaj nakon pobede. Sa razlogom.

PROČITAJTE JOŠ: