Formula 1 Belgija
EPA Stephanie Lecocq
Luis Hamilton

Tanjug/AP, Vincent Thian

Luis Hamilton, Foto: Tanjug/AP, Vincent Thian

Poznavaoci i ljubitelji Formule 1 govore o mogućnosti da Luis Hamilton promeni redove i pređe da vozi za legendarni Ferari. I sam Britanac je dodatno podgrejao ovu temu kada je izjavio da mu tradicionalna boja Ferarija odgovara.

Slike užasa na stazi, biciklista poginuo, kaciga od siline udarca pukla na pola! (FOTO)

AUTOR: Alo.rs/ S.I. DATUM I VREME: 08.10.2019. 17:30 Loše vesti dolaze iz sveta biciklizma. Smrt bicikliste, Foto: Printscreen/Twitter/ACCPI Assoco Velika tragedija dogodila se na biciklističkoj trci Basa Vale Skrivia na kojoj je italijanski biciklista Đovani Janeli preminuo posle teške nesreće.

"Znam da bih izgledao dobro u crvenom, ali to je veoma težak scenario. Vernost je iznad svega. U Mercedesu sam od 13 godine. Promena je uvek super, ali lojalnost je sve". naglasio je Britanac.

PROČITAJTE JOŠ:

Govorio je i penziji, rekavši da je počeo da razmišlja o tome jer se neće zauvek trkati, ali i da nije siguran i dalje čime će se baviti po završetku karijere.

Britanac je tenutno lider na tabeli u generalnom plasmanu vozača sa 322 poena ispred klupskog kolege Valterija Botasa koji je sakupio 249 bodova. 

BONUS VIDEO:

Mališani na tribinama proslavljaju gol Partizana