KRAJ ZA BORAC Tuga! Jedan od najtrofejnijih klubova sa ovih prostora prestaje sa radom, rukometaši treniraju u parku!

Rukometni klub Borac, bivši šampion Evrope i jedan od najtrofejnijih klubova na ovim prostorima, od sutra prestaje sa radom.

Rukomet
Ilustracija: Profimedia.rs

Ovu informaciju potvrdili su nam i u upravi banjalučkog Borca. Naime, kako je istakao direktor kluba Vladimir Branković, od sutra nijedna selekcija Rukometnog kluba Borac neće trenirati.

HTEO JE DA PREBIJE NOVAKA Ne može očima da gleda Đokovića, zbog njega ga navijači u Njujorku mrze, a sada ih je sve šokirao!

Objasnio je da je klub bio primoran na ovaj potez zbog katastrofalnih uslova za rad i činjenice da je ostao bez ikakve podrške. U prilog tome ide i činjenica da seniori već 15 dana treniraju u Čelincu, a omladinske selekcije u parku “Mladen Stojanović”.

GORE DRUŠTVENE MREŽE "Čujem rasprodata si...", vatreni navijač Zvezde napisao legendarno pismo uz neverovatan izliv emocija!

– I pored maksimalnog napora Upravnog odbora nismo uspjeli da obezbijedimo uslove za rad, klub nema uslove ni u jednom pogledu. Zbog toga smo primorani na radikalne poteze – rekao je Branković, dodavši da će se klub obratiti javnosti i zvaničnim saopštenjem.

NE ZARAĐUJE SE NA ZVEZDI "Delije" PRESRELE tapkaroše i oduzele im karte za Ligu šampiona! (FOTO)

PROČITAJTE JOŠ VESTI KOJE SMO IZDVOJILI ZA VAS - OVDE!

Najnovije - Alo.rs