Dušan Mandić, vaterpolo reprezentacija Srbije
Marko Metlaš
Vaterpolo Partizan

Alo!/V. Marković

Vaterpolo Partizan, Foto: Alo!/V. Marković

U 73 godine, dugoj istoriji kluba, nikada se nije dogodilo da im preti zaplena svih osvojenih trofeja tokom bogate istorije!

Stigla je tužba od Javnog komunalnog preduzeća „Gradska čistoća“. Oni su dugovanje Partizana prebacili na izvršitelje, koji će pokušati da naplate to potraživanje.

Situacija u najtrofejnijem srpskom klubu je toliko loša da nemaju novac ni za putovanje na utakmicu u Split, a kamoli za bilo šta drugo.

"Šta više da popisuju?! Pa nama je sve odavno popisano. Ponudili smo im i pehar Lige šampiona da popišu. On je neprocenjive vrednosti, neka lepo i to popišu. Odneli su nam neki stari frižider, u kom rashlađujemo sok i vodu za delegate, sudije... Vredi možda 1.000-2.000 dinara. Taman fino što su nam odneli da ga se rešimo, ionako je jedva i radio." ogorčeno je rekla Tatjana Rakas, direktor Partizana.

PROČITAJTE JOŠ:

Stvari se nisu zaustavile tu:

"Prošle godine su došli da nam uzmu teretanu! Ej, teretanu! U policiji se ljudi čude kad vide šta nam se radi, ne mogu ni oni da poveruju. Dakle, sve što je moglo da se stavi na spisak za konfiskaciju je stavljeno... Nije, zaboravili su nešto - da iznesu vodu iz bazena. Evo, pozivam ih da dođu i da nam odnesu vodu." - sarkastična je bila Tatjana Rakas 

Za kraj je poslala više nego jasnu poruku!

"Sram ih više sve bilo! Je li cilj da se ugasi vaterpolo klub Partizan? Nema problema, na dobrom ste putu da ugasite šesti najtrofejniji klub na svetu u svim sportovima. Da ostavite 350 dece na ulici, da ugasite klub koji je jedan od simbola ovdašnjeg sporta"- zaključila je Rakasova.