Zoran Terzić
Profimedia
Zoran Terzić

Profimedia

Zoran Terzić, Foto: Profimedia

* Samo pobednik turnira u Vroclavu odlaz na Olimpijske igre

* Srbija je u prvom kolu savladala Tajland

* Pored Srbije i Tajlanda na turniru u Vroclavu učestvuju još Portoriko i domaćin Poljska

Odbojkašice Srbije maksimalnom pobedom protiv Tajlanda počele su kvalifikacioni turnir za Olimpijske igre. I pored maksimalne pobede selektor Zoran Terzić nije bio oduševljen partijom.

"Treba da budemo zadovoljni rezultatom jer ako se bude pravio neki krug ova pobeda od 3:0 će nam mnogo značiti. Utakmicu smo dobili na suvi kvalitet, nije to bila ona naša igra, ono što smo radili i što je trebalo da odigramo danas na terenu. Mnogo toga je zavisilo od naših najjačih smečera i protiv ozbiljnije blokerske ekipe biće mnogo teže igrati. To moramo da promenimo već sutra, a posebno za meč sa Poljskom. Nadam se da ćemo popraviti igru i u tom slučaju ne bi trebalo da bude nekih većih problema, rekao je Terzić.

Brankica Mihajlović smatra da neće biti opuštanja u narednom meču.

"Tajland igra drugačiju odbojku od nas i uvek je neizvesno. Ima mnogo prostora za napredak, to je ohrabrujuće. Iskreno se nadam da će naš nivo igre biti sve bolji. Neće biti opuštanja u sledećem duelu jer je cilj da se plasiramo na Olimpijske igre. Nismo pokazale najbolju igru, ali ćemo se truditi da igramo sve bolje", kazala je reprezentativka Srbije Brankica Mihajlović.

PROČITAJTE JOŠ:

U drugom kolu kvalifikacionog turnira u Vroclavu, Srbija se u subotu od 17 časova, sastaje sa Portorikom.

BONUS VIDEO:

Filip Krajinović bez dlake na jeziku o devojkama i ženidbi!