Srbija - Hrvatska
EPA-EFE/VALDRIN XHEMAJ
Srbija - Hrvatska

EPA-EFE/VALDRIN XHEMAJ

Srbija - Hrvatska, Foto: EPA-EFE/VALDRIN XHEMAJ

Hrvatski vaterpolo je doživeo ozbiljan udarac. Jednog od najtalentovanijih igrača, momka na kom je trebal oda se bazira igra nacionalnog tima, ukrala je - Srbija!

Mladi Marko Radulović je odlučio da u nastavku karijere nosi kapicu srpskog državnog tima, a u Hrvatskoj su u šoku zbog tog poteza.

Rođeni Riječanin je doneo iznenađujuću odluku nakon što već treću sezonu provodi u srpskim klubovima.

Marko je ponikao u Primorju iz rodnog grada, gde je dominirao kroz mlađe kategorije, a redovno je bio i jedan od najboljih u selekcijama Hrvatske namenjenim njegovom uzrastu.

Ipak, 2018. godine se presleio u Vojvodinu, godinu dana kasnije u Šabac, a ovog leta u Kragujevac, gde je pojačao Radnički.

Radulović je rođen 2001. godine, a pre dve sezone je bio najbolji strelac regionalne A2 lige. Iako tada još nije bio punoletan, uspeo je sa 38 postignutih golova da odnese laskavo priznanje.

''Ne opterećujem se pozivima selektora, ali želim da igram za reprezentaciju. Voleo bih da dobijem poziv sleketora Srbije'', rekao je Radulović.

On se već priključio juniorskoj reprezentaciji Srbije, u kojoj će biti ogromno pojačanje.

Da li podržavate njegovu odluku?

 

PROČITAJTE JOŠ:

Komentari (4)

Paja Patak

07.10.2020 21:55

Taj nije Hrvat, niti će ikada biti! Radulović....??!! Nikada nisam čuo za Hrvata koji se tako preziva, a to što je rođen u HR ne čini ga Hrvatom.

Naravna stvar

07.10.2020 21:57

Radulovići i jesu Srbi, preciznije - Crnogorci. Bravo za momka!

Sam

07.10.2020 22:16

Kakav Hrvat.To nije videlo Hrvata i sretan mu put u svoju pravoslavnu dzamahiriju.

Patka

08.10.2020 18:45

Пази ти кад на шалу пише СРБNJA. Дно дна. Најјаче што су им такве шалове продали у хр. највероватније а наши не гледајући уопште купили.