Odbojkašice Srbije
Profimedia
Odbojkašice Srbije

Profimedia

Odbojkašice Srbije, Foto: Profimedia

Ženska odbojkaška reprezentacija Srbije osvojila je danas prvo mesto na "Glorija kupu" u Beleku, u okviru priprema za predstojeće Evropsko prvenstvo.

Milosavljević zbog povrede ne putuje u Kinu, a poruka Zvezde nekada ljutom rivalu iz Partizana je raspametila! (FOTO)

AUTOR: V.Ž. DATUM I VREME: 17.08.2019. 17:25 - 17.08.2019. 17:39 Povredio je koleno na meču Akropolis kupa u Atini protiv Turske Dragan Milosavljević, Foto: Alo!/Rajko Ristić * Dragan Milovanović neće putovati na Mundobasket u Kinu * Povredio je koleno * Crvena zvezda poslala sjajnu poruku "Orlovi" su ostali bez Dragana Milosavljevića za Svetsko prvenstvo u Kini.

Srbija je danas, u poslednjem, trećem kolu, pobedila domaćina, Tursku sa 3:2, po setovima 25:12, 25:18, 22:25, 22:25 i 15:13.

Najefikasnija u pobedničkom timu bila je Tijana Bošković sa 12 poena, 11 je upisala Mina Popović, a po deset Ana Bjelica i Brankica Mihajlović.

Tijana Bošković, MVP SP u Japanu

FIVB

Foto: FIVB

Libero Srbije Silvija Popović povredila je zglob leve noge u četvrtom setu jučerašnjeg meča protiv Hrvatske, a danas je potvrđeno da povreda nije teže prirode. Ona nije igrala protiv Turske, ali se očekuje da bude spremna za početak EP.

Odbojkašice Srbije će trenirati u Beleku do srede kada će otputovati u Ankaru na šampionat Evrope.

PROČITAJTE JOŠ:

Izabranice Zorana Terzića, aktuelni prvak Evrope, prvi meč na Evropskom prvenstvu igraće u petak protiv Finske. Ostali rivali u grupi biće im ; Bugarska, Francuska, Grčka i Turska.