Sidakov i Plijeva
Profimedia
Sidakov i Plijeva

Profimedia

Sidakov i Plijeva, Foto: Profimedia

Venčanje je dan iz snova. Bio je i za Zaurbeka Sidakova, sve dok taj svetski prvak u rvanju nije uleteo u košmar. I to usred veselja, saznavši da se oženio ku*vom!

Više od 500 gostiju zabavljalo se na svadbi Sidakova i izabranice njegovog srca Madine Plijeve, kad su na telefone počeli da im stižu video-snimci i fotografije u kojima je u glavnoj ulozi bila upravo mlada. Uz komentar da je „tajkunova ljubavnica i eskort-dama“.

Plijeva

Profimedia

Plijeva, Foto: Profimedia

Kad je i sam video kompromitujući materijal žene s kojom je upravo stupio u brak, Sidakov je poludeo. Bio je toliko besan da je suprugu vukao za kosu pred svatovima i od nje zahtevao objašnjenje. Naposletku je otkazao veselje, a mladu, uplakanu i raščupane kose, ostavio na podu. Kasnije su je prijatelji odveli u bolnicu, a njen otac je zbog tog skandala pretrpeo srčani udar.

Tajkun platio tugovanje u luksuznom stanu

Ruski tajkun, koji je zagazio u sedmu deceniju života, priskočio je u pomoć bivšoj (možda i aktuelnoj) ljubavnici. Platio joj je luksuzni stan u Moskvi da se oporavlja od košmarnog venčanja.

Fotografije i snimke lepe Madine gostima na svadbi navodno je poslala ljutita tajkunova žena koja ih je pronašla u njegovom telefonu, navodi britanski „San“. Sidakov navodno nije znao ništa o prošlosti svoje supruge, koju je poznavao tek nekoliko meseci. A ona je, kako se navodi, bila u vezi s oženjenim ruskim milijarderom pre tri godine. Iz tog perioda su i pomenute fotke.

PROČITAJTE JOŠ: