Amel Tuka svadba
instagram.com/ameltukaa
Amel Tuka svadba

instagram.com/ameltukaa

Amel Tuka svadba, Foto: instagram.com/ameltukaa

Najbolji atletičar Bosne i Hercegovine Amel Tuka pamtiće poslednjih mesec dana dok je živ. Nakon što je osvojio srebrnu medalju na Svetskom atletskom prvenstvu u Dohi na 800 metara, proteklog vikenda u Zenici je oženio svoju dugogodišnju devojku Aminu Pivić.

Čuveni golman je želeo da pokaže ljubav, a dobio je lavinu negativnih komentara - Ovo mu nije trebalo (FOTO)

AUTOR: Alo.rs/ I.Dž. DATUM I VREME: 14.10.2019. 14:12 Nekadašnji golman Čelsija i Arsenala imao je fantastičan debi kao golman hokejaškog tima Gilford Finiks, ali je pored sjajnih odbrana, pažnju skrenuo i nesvakidašnjom kacigom. Petr Čeh, Foto: EPA Alexandre Dimou Češki golman je sa nekoliko neverovatnih intervencija doneo pobedu svom klubu, a posebnu pađžnju je privukao dizajn njegove kacige.

Amel Tuka i njegova supruga pre opštinskog obavili su i šerijatsko venčanje. Pre zvaničnog čina, prema islamskim propisima žena ima pravo da traži dar, a muškarac je dužan da to ispuni.

Amina je pred svedocima kao venčani dar zatražila da joj Amel prouči suru Mulk, odnosno da nauči deo iz Kurana.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 

❤️

A post shared by Amel Tuka (@ameltukaa) on Oct 14, 2019 at 1:14am PDT

Amel zbog ovog čina nije uspeo da suzbije emocije, pa je zaplakao, prenosi pomenuti portal. Mladenci su sa svojim gostima slavili do kasno u noć, a na venčanju je pevao Mirza Selimović, pobednik "Zvezda Granda".

PROČITAJTE JOŠ:

Amel i Amina posebno su bili emotivni kada je Mirza otpevao baladu "Da se opet rodim", koju u originalu izvodi sa Ivanom Selakov.

BONUS VIDEO:

Ekskluzivno za Alo Uroš Kovačević o čestitkama koje je dobio za osvajanje Evropskog prvenstva!