Mihael Šumaher
Tanjug
Mihael Šumaher

Tanjug

Mihael Šumaher, Foto: Tanjug

Supruga Korina odlučila je da stavi na prodaju luksuzno imanje u blizini Ženevskog jezera

Iako je agencija za prodaju nekretnina prvobitno tražila 3,5 miliona evra za "prelepi posed u tišini i čuvanoj lokaciji", odlučili su da povećaju cifru pa je sada za luksuzno imanje potrebno skoro šest miliona evra.

Luksuzno imanje sadrži jedanaest spavaćih soba, garažu za šest automobila, kuću za goste, sportske dvorane, fudbalski teren, teren za odbojku, unutrašnji i spoljni bazen...

Britanski Miror je otkrio da porodica Šumaher sedmično troši nekoliko hiljada evra na 15 doktora koji se brinu o zdravlju legendarnog Nemca.

- Šumaher je u gotovo pa vegetativnom stanju. Diše, srce mu kuca, verovatno može i sesti te uz nečiju pomoć možda napraviti korak-dva, ali to je sve. I mislim da je to maksimum. Na žalost, realno je procieniti kako ne postoje šanse da ga vidimo onakvog kakav je bio pre nesreće - rekao je francuski neurohirurg Erik Riderer o njegovom stanju.

Komentari (1)

Nikola

09.04.2021 11:04

3,5 miliona evra trazili za luksuznu vilu pored Zenevskog jezera, sa sportskim halama, terenima, garazama... Pa nas poznati par je kupio kucu iznad Topciderske zvezde (u kuci snimana Zikina dinastija) za 4 miliona evra, a kuca nije imala vrednost, pa su je srusili. Znaci plac za 4 milke. Dobro, jes da Srbija ima najveci ekonomski rast i da po bogatstvu sijemo Svajcarsku i da se jedno Zenevsko jezero ne moze porediti sa lepotama Beograda. A i verovatno je ta Sumijeva vila fuseraj.