"NAUČIO ME JE LEKCIJU! MNOGO SAM MU ZAHVALNA!" Šumaherova supruga konačno izašla u javnost prvi put od nesreće! Na njene reči nećete ostati imuni, rasplakaće vas kao mnoge! Otkrila zbog čega je srećna!

Duh joj nije slomljen!

Mihaeil I Korina Šumaher
Mihaeil I Korina Šumaher, Foto: (AP Photo/Daniel Maurer, File)

Pre pet godina slavni Šumaher je doživeo nesreću na skijanju u Alpima, a Korina Šumaher je konačno dala prvi intervju od te nesrećne 2013. godine, naravno, temba je bila neizbežna!

Ona je za magazin "She" progovorila o svom suprugu MIhaelu koji joj je za desetu godišnjicu (2005.) poklonio ranč sa konjima, a danas tamo jaše njihova mezimica Đina!

"Učinio je sve za mene, nisam zaboravila kome treba da se zahvalim na ovome, mom suprugu Mihaelu. Naučio me je lekciju: Kada voziš automobi, možeš da ga jednostavno ostaviš u garaži posle toga. Ali konj mora da ima tvoju pažnju sve vreme, čak i u nedelju. Kada sam imala 30 godina žarko sam želela konja, Mihael je otišao sa mnom u Dubai gde smo kupili jednog arapskog" - rekla je Korin o prvoj javnoj izjavi vezanu za Mihaela!

Korina sada poseduje čak 40 konja na svoja dva ranča, u Švajcarskoj i u Teksasu, a veoma je srećna zbog svoje ćerke!

"Osećam veliki ponos kada vidim Đinu. Zbog toga koliko mnogo stvari je uspela da ispuni i koliko je zabavna - to me čini srećnom!" - zaključila je Korin!

BONUS VIDEO

Ljubiša Tumbaković ekskluzivno za ALO! o sukobu sa Lukom Jovićem!

 

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Sport - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi