Mik Šumaher
AP Zsolt Czegledi
Mik Šumaher

AP Zsolt Czegledi

Mik Šumaher, Foto: AP Zsolt Czegledi

"Jako ga poštujem. Mnogo pričamo o automobilizmu. Pokušavam da dobijem njegove savete pa ih zatim iskoristim na treningu. U sportu je mnogo duže od mene pa mi svaka rasprava pomaže", otkrio je Mik Šumaher odnos sa Fetelom.

Vozač Ferarija savetima i podrškom koju pruža Miku odužuje se za sve što je Mihael prethodno činio za njega. 

"Mislim da je Sebastijan meni ono što je moj otac bio njemu. Neko s kim sam blizak i s kime mogu da razgovaram o automobilističkom sportu. Ponekad nakon vožnje pomislim 'u je*ote', ali znam da su to mnoge stvari koje treba da naučim. Teška vremena nas čeliče", objasnio je mlađi Šumaher.

Najčitanije od sporta

Mik se trenutno nadmeće u Formuli 2, a u nekoliko je navrata ove sezone bio i test vozač Ferarija u Formuli 1.

"Ako se u nekom trenutku pridružite Formuli 1 i onda shvatite 'kako nikada ne ide kako treba', pritisak je ogroman. Postoje situacije koje u potpunosti slome vozača. A osoba koja je to sve već prošla i nadvladala teška vremena može biti podrška u takvim momentima", zaključio je Mik.

Klop pred Gvardiolom govorio o bolnij temi, VAR u centru pažnje

AUTOR: Tanjug, Alo.rs/I.Dž. DATUM I VREME: 12.11.2019. 11:37 Menadžer Liverpula Jirgen Klop pozvao je na promenu VAR sistema i efikasnije donošenje odluka sudija. Jirgen Klop, Foto: EPA Salvatore Di Nolfi Nemac je na konferenciji UEFA trenera u Nionu, samo dan od pobede njegovog tima nad Mančester Sitijem (3:1) uz kontroverzne odluke, pričao o video tehnologiji i priznao da ima nedostataka.

Trenutno Šumaher stasava u Ferariju, gde će njegovo prezime zauvek biti upisano zlatnim slovima, a na profesionalnom putu paralelno mu olakšicu i teret predstavljaju legendarna dostignuća koja je njegov otac ostvario.

Bonus video: Filip Stevanović: Za ovo sam radio od prvog treninga, želim još mnogo utakmica u dresu Partizana