Šumaher
Tanjug Shizuo Kambayashi
Šumaher

Tanjug Shizuo Kambayashi

Foto: Tanjug Shizuo Kambayashi

U evropskim medijima se pojavila vest da je Monsaš na Šumaheru koristio eksperimentalnu terapiju što je doktor ovom prilikom demantovao.

"Er Srbija" divnim gestom iznenadila šampione Evrope, ovo nisu očekivali! (FOTO)

AUTOR: Alo.rs/ S.I. DATUM I VREME: 30.09.2019. 13:33 Srbija je u finalu šampionata Evrope savladala Sloveniju rezultatom 3:1. Iznenađenje za odbojkaše, Foto: Air Serbia Evropski šampioni odbojkaši Srbije stigli su danas u Beograd letom iz Pariza. Na aerodromu su ih sačekali članovi porodica, navijači, ljudi iz Odbojkaškog saveza, novinari, predstavnici glavnog spozora Poštanske štedionice.

"Nisam čarobnjak i ne pravim čuda. Moj tim i ja ne eksperimentišemo, taj termin za nas ne postoji i ne odgovara onome što mesecima radimo", rekao je doktor za Marku.

"Dogodila se ekspanzija pažnje javnosti posle medijskih objava, ali situacija se sad vratila u normalu. Mnogo smo napredovali u poslednjih 20 godina, ali i dalje znamo malo o stem ćelijama", rekao je Monsaš.

Pročitajte još:

Podestimo, Šumaher je pre pet godina doživeo nezgodu na skijanju tokom odmora sa sinom u francuskim Alpima. Nemac je tada otišao na neoznačeni deo staze i nezgodno pao tom ptilikom povredivši glavu.

Bonus video: Doček odbojkaša Srbije na aerodromu "Nikola Tesla" u Beogradu