Ultramaratonac Predrag Knežević
Alo!/Marko Đoković
Ultramaratonac

alo!

Ultramaratonac, Foto: alo!

PROČITAJTE JOŠ:

LEPE SLIKE POSLATE SVETU! Iz dosad neviđene perspektive zabeležen 32. Beogradski maraton (VIDEO)

33. Beogradski maraton deo World marathon Majors Serije

NJEGA SAMO SEMAFOR MOŽE DA ZAUSTAVI! Zvezda PSŽ-a nadmašila Bolta, istrčao najbrže u istoriji fudbala! (VIDEO)

 

Uzdanica Srbije je Predrag Knežević (58), je doživeo povredu nakon drugog dana, da budemo precizniji, pod ekstremnim naporima koje je njegovo telo doživelo posle drugog dana, stare povrede su uzele danak.

"Vreme se popravilo, ali je sinoć bilo dramatično, kada sam se probudio negde oko 2 sata nisam osećao desnu nogu, nisam mogao koleno da pomerim" - rekao je Knežević i nadovezao se:

"To je povreda lakše prirode od kada sam trčao kod kuće u Pančevu, ništa strašno nije, ali pod ovakvim ekstremnim naporima sve je to proradilo, čak sam razmišljao kako da trčim kad nemam oslonac!?".

Ultramaratonac Predrag Knežević, Foto: Alo!/Marko Đoković

On je već izdržao dva dana, lekari mu savetuju da se odmara ali on ne želi da odustane, čak je spreman i na kompromise. 

"Lekari su mi rekli da lagano odmaram, najbolje bi bilo mirovanje ali ja to stvarno ne mogu, ja ću da smanjim doživljaj da hodam nekoliko dana bar da ne izgubim toliko, neću da se vezujem za rezultat, za dva dana imam 209 kilometra a sad kreće treći dan!"

Za kraj je rekao da se neće predati, iako ga je ova povreda "ubedačila" on će ostati na putu!

"Dan za dan, sat za sat, 'step by step', svaki korak je važan. Drastično se promenila situacija. Baš sam se ubedačio zbog povrede, da je automatski energija pala ali neću da se predam, nastaviću!"