hrvatski navijači
printscreen
hrvatski navijači

printscreen

hrvatski navijači, Foto: printscreen

Reprezentacija Srbije je trijumfovala na turniru Svetske lige, pošto je u velikom finalu bila bolja od reprezentacije Hrvatske, a taj meč je obeležilo i veliko nevreme tokom utakmice.

Kako je turnir završen tako je otvorena sezona kupanja na bazenima na Tašmajdanu, pa je reporterka televizije "Prva" otišla da napravi prilog.

Reporterka Jelena Nikolić je veoma brzo naišla na sagovornike koji su bili u bazenu, pošto je dosta ljudi posetilo bazen koji je od danas otvoren.

PROČITAJTE JOŠ:

Gost naše redakcije: Nikola Jakšić

Alo!/Vladimir Marković

Ona je intervjuisala dvojicu mladića i upitala ih "kakva je voda", domišljati momci su je pozvali da uđe u vodu i da sama proveri, na šta je ona imala spremljen odgovor "čim se završi snimanje".

Potom ih je upitala da li su pratili finale Svetske lige, na šta je dobila potvrdan odgovor, a onda ih je upitala da li su navijali za Srbiju da bi je na trenutak izbacili iz takta:

"Mi smo iz Hrvatske", rekli su momci iz bazena.

"Pa i jedni i drugi su naši... eto Nataša, navijači iz Hrvatske kažu da su navijali i za Srbiju i za Hrvatsku, bilo je svejedno ko će da pobedi, ali danas su na Tašmajdanu i kupaju se. Odakle god da su, dobro došli su", rekla je Jelena malo zbunjeno na šta su se momci smejali a onda se iz studija javila i Nataša koja je prasnula u smeh:

"Ti baš znaš da nađeš sagovornika", rekla je Miljković