Srbija - Češka
cev.eu
Srbija - Češka

cev.eu

Srbija - Češka, Foto: cev.eu

Muška odbojkaška reprezentacija Srbije plasirala se u četvrtfinale Evropskog prvenstva. Srbija je u osmini finala i Antverpenu savladala Češku 3:0 po setovima je bilo 31:29, 25:21, 25:18.

Odluka o vlasniku pol pozicije pala je u poslednjem krugu (FOTO/VIDEO)

AUTOR: B92/ M. Dr. DATUM I VREME: 21.09.2019. 18:35 Trka za Veliku nagradu Singapura počeće u nedelju u 14.10. Velika nagrada Singapura, Foto: EPA Diego Azubel Vozač Ferarija Šarl Lekler osvojio je pol poziciju pred trku za Veliku nagradu Singapura. Lekler je bio najbrži u kvalifikacijama vremenom minut i 36,217 sekundi.

Prvi set bio je odlučujući za konačan ishod ovog meča. Srbija je spasila čak pet set lopti, poslednju uz pomoć video čelendža. Nakon drame i pravog maratona, prvi set pripao je našem timu 31:29.

Markez deveti put ove sezone kreće sa prve pozicije! (FOTO)

AUTOR: Alo.rs/ M. Dr. DATUM I VREME: 21.09.2019. 17:14 Trka za veliku nagradu Aragona vozi se u nedelju od 13 časova. Mark Markez, Foto: Epa FAZRY ISMAIL Vozač Honde i aktuelni šampion Mark Markez startovaće sa pol pozicije i na Velikoj nagradi Aragona. Markez je do devete pol pozicije ove sezone stigao vozeći krug za 1:47,009 minuta.

Sjajni servisi Lisinca prelomili su drugi set u korist Srbije. Naši odbojkaši su od početka do kraja odigrali ozbiljno i ovoga puta osvajač seta se nije dovodio u pitanje - 25:21.

PROČITAJTE JOŠ:

Slična situacija bila je i u trećem setu. Češka se borila, ali nije uspela ozbiljnije da zapreti pa se Srbija lako i ubedljivo sa 3:0 u setovima plasirala u četvrtfinale Evropskog prvenstva, a tamo će igrati protiv Ukrajine koja je sa 3:2 u setovima priredila iznenađenje i izbacila jednog od domaćina prvenstva reprezentaciju Belgije. 

BONUS VIDEO:

Mališani na tribinama proslavljaju gol Partizana