Francuska - Srbija
cev
Francuska - Srbija

cev

Francuska - Srbija, Foto: cev

 

Srbija je savladala Francusku sa 3:2 u setovima i odlazi u finale Evropskog prvenstva!

7:15 KRAJ! Srbija ide u finale! Domaćini, favorizovani Francuzi su ispali od naše reprezentacije. 

Slavnom srpskom sportisti je prošle godine preminulo novorođenče, razvaljivao je vrata, bio u policiji! Danas je srećan kao nikad

AUTOR: Alo.rs DATUM I VREME: 27.09.2019. 18:04 - 27.09.2019. 18:13 Čestitke ne prestaju. Nedeljko Jovanović, Foto: ALO /Marko Metlaš Slavni rukometaš Nedeljko Jovanović postao je otac. Kako Alo.rs nezvanično saznaje, njegova supruga Ivana rodila je ćerku, pa je u porodici Jovanović veliko slavlje. Podsetimo, u maju 2018.

6:13 Srećko Lisinac je razbio na atome francuski prijem svojim servisom! Kad je najteže! Još dva poena nam trebaju do finala!

5:11 Ide opet Atanasijević! Išla je lopta u aut, ali nije uspeo da skloni ruku francuski reprezentativac. Hvala na ovom poklonu!

Francuska - Srbija

cev

Francuska - Srbija, Foto: cev

5:9 Vraćaju se Francuzi u igru, krenuli su na sve ili ništa. Fali nam šest poena, moramo da nastavimo kako smo počeli set.

2:9 Atanasijević!!!! Zaustavio je Francuza "jedan na jedan", spektakularan blok!

2:8 Da li je moguće?! Kako igra Srbija u ovom setu, ovo je vanzemaljska odbojka! Sve stižemo i sve pogađamo.

1:6 Kovačević pogađa. Jovović je digao kao iz udžbenika. Prava škola odbojke.

Frencuska - Srbija

cev

Frencuska - Srbija, Foto: cev

0:5 Atanasijević! Samo nastavi da ubijaš servisima, Nemanja Petriću! 

0:4 Podraščanin!!!! Kakav blok! Hajmo, momci.

0:3 Atanasijević bombaš! Fantastični servisi Nemanje Petrića donose Srbiji fantastičan početak.

PETI SET

Francuska - Srbija

cev

Francuska - Srbija, Foto: cev

25:17 Gubimo ovaj set, prelako su ga dobili Francuzi. Imaju sada psihološku prednost pred poslednju deonicu, ali uzdamo se da će naši momci pokazati pravo lice. 2:2.

22:14 Nema šta, ovaj set je verovatno izgubljen, ali treba se vratiti i spremiti se za peti set. 

18:10 Lepršava igra Francuza. Svesni su da imaju veliku prednost i to maksimalno koriste. "Muče" srpske primače servisom i Linel donosi sve veću prednost svom timu.

Ilić objavio prvi spisak otkako je selektor! Uzdamo se u ova imena

AUTOR: B92/S.M. DATUM I VREME: 27.09.2019. 19:45 Nadajmo se lepom početku. Saša Ilić, Foto: Vladimir Markovic Selektor mlađih kadeta reprezentacije Srbije Saša Ilić saopštio je spisak igrača koji će biti na pripremama u SC FSS od 30. septembra do 3.oktobra.

14:9 Francuzi kontrolišu meč. Posustali su na momenat reprezentativci Srbije i to su Francuzi znalački iskoristili. Laru i Engape su igrači vrhunskog kvaliteta koji takve šanse ne propuštaju

6:5 Francuska u prednosti na početku četvrtog seta. Držimo se na jedan ili dva poena manjka, ne smemo dozvoliti domaćinima da se odvoje.

ČETVRTI SET

21:25! Vodi Srbija sa 2:1 u setovima! Sjajni Srećko Lisinac!

Srbin uradio ono što niko nikada nije! Čitava javnost se klanja Siniši Mihajloviću

AUTOR: Blicsport/S.M. DATUM I VREME: 27.09.2019. 20:59 Bravo, majstore. Siniša Mihajlović, Foto: Filippo Venezia/ANSA via AP Navijači Bolonje već su 21. jula prisustvovali hodočašću i molili se za Sinišu Mihajlovića, isto će činiti 6. oktobra, a kasnije će se dogoditi spektakl na stadionu "Renato Delara". Pristalice tima koji vodi Srbin i Lacija biće zajedno!

17:20 Sjajno! Srbija uspeva da veže tri poena i da stekne nešto osetniju prednost u drugom delu trećeg seta

17:18 Opet vodi Srbija. Funkcioniše blok u pravom trenutku. Srećko Lisinac je nerešiva enigma za Francusku.

13:12 Imala je čak prednost Srbija u jednom trenu, ali ponovo vodi Francuska. Uspeli su domaći da naprave dva vezana poena posle odlične igre u polju, 12:13 vode Francuzi

Frencuska - Srbija

cev

Frencuska - Srbija, Foto: cev

11:7  Velika borba! Oko 15.000 ljudi u Bersiju daju vetar u leđa reprezentativcima Francuske, oni uspevaju da nekako slome izabranike Slobodana Kovača i stižu do prednosti 11:7 iako je Srbija stigla na samo poen zaostatka

TREĆI SET

23:25 Nagazio je liniju odbojkaš Francuske! 1:1!

23:24 Moramo da izdržimo ovo, domaća ekipa nas je stigla na samo jedan poen razlike.

18:23 Fenomenalni servisi Srećka Lisinca u pravom momentu. Donosi jaku prednost Srbiji pred kraj seta.

U subotu počinje prodaja karata za meč sa Olimpijakosom

AUTOR: Alo.rs DATUM I VREME: 27.09.2019. 21:59 Crvena zvezda igra sa grčkom ekipom u utorak. Crvena zvezda, Foto: FK Crvena zvezda U subotu 28. septembra 2019. godine počinje prodaja pojedinačnih karata za utakmicu drugog kola grupne faze Lige šampiona u kojoj će Crvena zvezda u utorak, 1.

14:19 Nemogući Engape smanjuje prednost srpske selekcije. U naletu su Francuzi, ovo moramo da izdržimo.

10:17 Kakva serija Srbije! Deluje da ih ništa ne može zaustaviti u osvajanju drugog seta!

10:14 Deveti poen Engapea. Ponovo je sjajni poenter pronašao način da smanji prednost Srbije.

6:9 Srećko Lisinac je pronašao rupu u odbrani Francuske i poentirao, 9. poen Srbije u drugom setu.

Frencuska - Srbija

cev

Frencuska - Srbija, Foto: cev

3:5 Krenula je udarnički Srbija, ali budi se domaća ekipa. Na idealan tim srpskog tima, Francuzi dolaze do izražaja preko visokih srednjaka

DRUGI SET

25:23 Francuska osvaja prvi set!

24:22 Ivović je dao sve od sebe, ali brutalni su napadi francuske reprezentacije u ovim trenucima. Na ivici su osvajanja seta.

Federera izluđuje jedna stvar koju ga stalno pitaju, sada dao konkretniji odgovor nego ikad

AUTOR: B92/S.M. DATUM I VREME: 27.09.2019. 21:24 Malo se i našalio. Rodžer Federer , Foto: EPA Martial Trezzini Rodžer Federer, švajcarski teniser, rekao je da ne zna kada će okončati karijeru. Federer je nedavno napunio 38 godina i pitanja vezana za njegovo povlačenje dobija sve češće.

22:21 Srbija se polako približava, set ističe. Jovović fantastično čita protivnike, nosi u ovim trenucima Srbiju. Podraščanin takođe.

19:16 U odsudnom momentu je Kovačević nagazio liniju servisa. Francuzi sa solidnom prednošću ulaze u finiš meča.

16:14 Bilo je i pet poena prednosti za Francuze. Mnogo grešaka domaćih u ovim trenucima.

Srbija - Slovačka

Foto / cev.eu

Srbija, Foto: Foto / cev.eu

13:10 Velika serija Francuza, ali odličnim servisima Atanasijevića Srbija ipak ostaje u životu.

9:7 Ušli smo u fazu velikih grešaka na servisu. Bitno je da Srbija ne gubi priključak.

5:4 Konsolidovala se naša reprezentacija. Srećom pa je naš stručni štab insistirao na čelendžu, pošto su sudije već dvaput pogrešile na račun Srbije.

3:1 Povela je Francuska sa 3:0, ali osvojili smo prvi poen preko Srećka Lisinca.

Srbin uradio ono što niko nikada nije! Čitava javnost se klanja Siniši Mihajloviću

AUTOR: Blicsport/S.M. DATUM I VREME: 27.09.2019. 20:59 Bravo, majstore. Siniša Mihajlović, Foto: Filippo Venezia/ANSA via AP Navijači Bolonje već su 21. jula prisustvovali hodočašću i molili se za Sinišu Mihajlovića, isto će činiti 6. oktobra, a kasnije će se dogoditi spektakl na stadionu "Renato Delara". Pristalice tima koji vodi Srbin i Lacija biće zajedno!

PRVI SET

21:00 Meč je počeo!

U polufinalu Evropskog prvenstva, odbojkaši Srbije večeras u Parizu od 21 sat igrati sa domaćinom Francuskom.

Selektor odbojkaške reprezenatcije Srbije Slobodan Kovač rekao je da njegov tim protiv Francuske mora da ima jak servis i dobar blok, ako želi plasman u finale.

Obratio se javno na video-snimku! Ovo radi prvi put (VIDEO)

AUTOR: B92/S.M. DATUM I VREME: 27.09.2019. 16:37 - 27.09.2019. 16:44 Pozvao je sve. Novak Đoković, Foto: Twitter/Anna Srpski teniser Novak Đoković izjavio je da je "veoma uzbuđen" što će po prvi put u karijeri nastupiti na turniru u Japanu. Đoković će se naredne nedelje takmičiti na "Rakuten Open"-u u Tokiju, gde će nastupiti prvi put u karijeri.

"Sigurno je da ćemo se potruditi da što bolje igrače pripremimo za važnu utakmicu. Pokušavamo prvo da se oporavimo, pa da treniramo u dvorani u kojoj ćemo da igramo. Zasad je dobro, nadamo se da će tako i da ostane", rekao je Kovač.

Slobodan Kovač

cev

Slobodan Kovač, Foto: cev

Kovač kaže da pričamo o Francuzima da igraju dobro, jer igraju i kod kuće, ali ima i sa strane negativnih komentara da više nisu tako dobra rerpezentacija, jer nisu imali uspehe u prethodnim sezonama.

"Mislim da su jedina reprezentacija na svetu koja može da računa na dva prava primača i to pravi razliku. Vrlo su agresivni na servisu, teško ih je studirati i teško je igrati protiv njih", rekao je selektor i osvrnuo se na to kako srpski odbojkaši treba da odgovore na igru favorizovanih Francuza.

"Naša igra treba da bude takva da imamo jak servis i dobar blok. Imaju oni neke nedostatke, ali o tome ćemo kasnije", zaključio je Kovač.

 

 

Komentari (1)

дачо

28.09.2019 06:55

Браво момци