Slovenija, Rukomet
EPA
Slovenija, Rukomet

EPA

Slovenija, Rukomet, Foto: EPA

Rukometaši Slovenije nisu uspeli da se plasiraju u polufinale Svetskog prvenstva nakon što su odigrali nerešeno (25:25) protiv domaćina. Međutim, pojavila se informacija da su ih upravo Egipćani namerno otrovali i tako im onemogućili da se domognu plasmana među osam najboljih selekcija te je afrička selekcija prošla dalje.

Osmorica reprezentativaca Slovenije su povraćali, imali stomačnih problema, a sve zbog hrane koju su im služili u hotelu.

- Hteo bih mnogo toga reći, ali znam da ne mogu i moram da se ugrizem za jezik - rekao je kapiten slovenske reprezentacije Jure Dolenec.

- Dali smo sve što smo imali. Uništile su nas naše gluposti, ali i tuđe. Pola tima nam je bilo u WC-u dan pre utakmice i na dan utakmice. Trojica nisu mogla da igraju. Stalno je neko povraćao... To se dogodilo i Hrvatima. Sve mi je to nekako jako čudno.

Slovenija, Rukomet

EPA

Slovenija, Rukomet, Foto: EPA

Sličnog mišljenja je i selektor reprezentacije Ljubomir Vranješ, koji je pohvalio igrače što su uopšte smogli snage da odigraju utakmicu usled toliko problema.

- Imali smo osam igrača koji su imali zdravstvenih problema. U takvim uslovima smo imali priliku za pobedu i mislim da smo mogli da pobedimo. Na celom turniru smo izgubili jednu utakmicu i ispali.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE JOŠ:

Komentari (1)

Lesa

25.01.2021 14:52

Opet Srbi krivi