Novi Pazar spreman za polumaraton
Alo! / E. Habibović
Novi Pazar spreman za polumaraton

Alo! / E. Habibović

Novi Pazar spreman za polumaraton, Foto: Alo! / E. Habibović

Stigao je do Novog Pazara gde će u nedelju (9 časova) u ovom gradu biti organizovan prvi polumaraton! Uz podršku gradske uprave, direktor Sportskog saveza Novog Pazara Emir Mehmedović, spokojno najavljuje istinski spektakl.

Terzić očekuje sličan meč kao u Jokohami!

AUTOR: Tanjug/ M. Dr. DATUM I VREME: 06.09.2019. 18:36 Polufinale između Srbije i Italije igra se u subotu od 16 sati. Zoran Terzić, Maja Ognjenović, Foto: Profimedia Selektor ženske odbojkaške reprezentacije Srbije Zoran Terzić, pred polufinale Evropskog prvenstva protiv Italije, izjavio je da očekuje sličan meč kao u finalu za titulu prvaka sveta u Jokohami.

- Cilj je da budemo dobri organizatori, a pre svega sjajni domaćini. S obzirom na to da se radi o prvom polumaratonu, prezadovoljni smo interesovanjem trkača. Maksimalno vodimo računa o bezbednosti, a angažovali smo i oko 100 volontera - rekao je Mehmedović.

Karijera za divljenje! Jedan od najvećih svih vremena i predvodnik generacije se penzionisao! (FOTO + VIDEO)

AUTOR: alo.rs/M.D. DATUM I VREME: 06.09.2019. 11:17 "Danas je dan kad završavam svoju karijeru!" Marsel Hiršer , Foto: AP Photo/Kerstin Joensson Legendarni austrijski skijaš Marsel Hiršer i jedan od najdominantnijih atleta njegove generacije, odlučio je da se penzioniše! On je danas objavio da će okončati svoju karijeru, uprkos tome što je osvojio rekordnu osmu Svetsku titulu, ranije ove godine.

Uz najbolju polumaratonku Srbije Teodoru Simović, koja će pokušati da obori lični rekord, na stazi će se naći i Nevena Jovanović, Nataša Ćulafić, Sandra Uzelac, Biljana Kirađijeva, Stenli Kipruto, Đuro Borbelj, Aleksandar Kirađijev...

PROČITAJTE JOŠ:

- Učešće na polumaratona je potvrdilo oko 400 takmičara. Na dan trke možemo da prijavimo još oko 100 učesnika zato pozivam sve koji žele da nam se pridruže - rekao je Eldin Hujević, zamenik direktora Pazarskog polumaratona.

BONUS VIDEO:

Gudurić posle Portorika: "Cepamo dalje..."