HRVATSKA BRUJI, SPLIT U PANICI! Sestriću najpoznatijeg hrvatskog tenisera svih vremena GREŠKOM PRETE SMRĆU! Ovaj vođa Torcide je u stvari GLAVNI KRIVAC za pokušaj linča igrača Zvezde!

Ivan, koji je prvi bio okrivljen ima mlađeg brata Gorana, koji je zapravo osumnjičen da je javio huliganima da vaterpolisti Zvezde sede u kafiću na splitskoj rivi.

Vaterpolisti Crvene zvezde napadnuti u Splitu
Vaterpolisti Crvene zvezde napadnuti u Splitu, Foto: Youtube, screenshot

Konobar koji je dojavio napadačima gde sede vaterpolisti Crvene zvezde je sestrić legendarnog tenisera Gorana Ivaniševića, ali nije Ivan Lokica, kao što su hrvatski mediji objavili, a srpski preneli, već njegov rođeni brat Goran!

Porodica Ivana Lokice zbog ovoga je došla u neprijatnu situaciju.

- Naša porodica sada preživljava pakao. Mom suprugu Ivanu prete smrću, preko društvenih mreža stižu mu užasne poruke od navijača iz Srbije, a on s tim nema nikakve veze. Takođe, imamo decu i ne želimo da zbog toga imaju probleme u školi - izjavila je Sandra Radunović Lokica za Kurir i dodajla:

vaterpolisti
vaterpolisti, Foto: Youtube/Al Jazeera Balkans

- Mi imamo mnogo poslovnih partnera iz Srbije, sada smo u velikom problemu i ne želimo da se naša porodica i moj suprug dovode u bilo kakvu vezu sa incidentom.

Otkrila je da Ivan ima mlađeg brata Gorana, koji je zapravo osumnjičen da je javio huliganima da vaterpolisti Zvezde sede u kafiću na splitskoj rivi.

- Mi nemamo nikakvog kontakta s Goranom, moj suprug s njim ne razgovara deset godina. On je punoletan, ne zanima nas čime se bavi i šta radi.

Goran Lokica je jedan od vođa navijačke grupe Torcida.

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Sport - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi