Ramona Papajoanu
profimedia.rs
Ivana Španović  (Srbija)

profimedia

Ivana Španović (Srbija), Foto: profimedia

U srpsku prestonicu će zbog Evropskog prvenstva u dvorani doći najbolji predstavnici „kraljice sportova”, a mi smo se za ovu priliku potrudili da vam izaberemo - najlepše.

Svakako da je naša Ivana Španović bez premca, ali ćete svi brzo moći da se uverite da ima i prelepe drugarice i koleginice. Ako bismo birali najseksepilniju disciplinu, ne bismo imali težak zadatak, skakačice udalj su nekoliko „koplja” ispred ostalih.

Džasmin Sojers  (Velika Britanija)

profimedia

Džasmin Sojers (Velika Britanija), Foto: profimedia

Pored Ivane, ukras Šampionata u Beogradu biće Ruskinja Darija Klišina. Srpsku prestonicu je već dobro upoznala i Britanka Džasmin Sojers, kojoj su naši građani već delili komplimente kada je nedavno skakala na improvizovanom zaletištu na Terazijama.

Kristin Gijeriš  (Nemačka)

profimedia

Kristin Gijeriš (Nemačka), Foto: profimedia

- Ljudi u Beogradu učinili su da se osećam zaista posebno! Baš sam se dobro provela, rado ću opet doći - rekla je tada Džasmin.
Nemice su u skoku udalj oduvek imali atraktivne devojke, a ovog puta je njihova najlepša predstavnica Kristin Gijeriš. Čast sprinterki braniće Kipranka Ramona Papajoanu, koja će na radost publike, takođe pokazati svoje adute.

Ramona Papajoanu

profimedia.rs

Ramona Papajoanu, Foto: profimedia.rs

Pred vama je prvi izbor najlepših atletičarki, ima vremena da predstavimo još mnoge lepotice. U „Beogradskoj areni” nastupiće 1.090 takmičara iz 48 zemalja.

Darija Klišina  (Rusija)

profimedia

Darija Klišina (Rusija), Foto: profimedia