Šah
Foto: Shutterstock
Šah

Foto: Shutterstock

Šah, Foto: Foto: Shutterstock

I ove nedelje, lige Srema, Banata i Bačke igrane su sa još većim žarom i uzbuđenjem. 

U Bačkoj ligi Subotica Vuk-mat Bačka Topola i Polet iz Rastine imaju jedini maksimalan učinak i upravo će ova dva kluba odmeriti svoje snage u narednom kolu. Tako je i u Bačkoj NS, gde Srbobran, Bački Petrovac i Vojvodina Tovariševo imaju maksimalan učinak.

U Banatu jug Bora Kostić i Banatski Karlovac igraju u 3. kolu, kao lideri, dok je u Banatu sever, Rusanda iz Melenada usamljena na čelu i sastaće se sa Radničkim iz Kikinde.

U Sremu je odigran veliki derbi između bivšeg prvoligaša Stare Pazove i Banovaca Dunav u Banovcima. Vođena je velika borba gde su Banovci pobedili sa 4:2. U narednom kolu ekipa Banovaca dočekuje Jazak, koji je u velikom naletu nakon petarde u Beškoj.

U Zonskim ligama u Severnobačkoj ligi Bezdan i Ravangradske ajkule se sastaju u 3. kolu, Kraljica je usamljena na čelu u Južnobačkoj ligi. U Severnobanatskoj ligi N.Kneževac i Aradac igraće svoj derbi, dok u južnobanatskoj Bata Ćosić i Borac Starčevo igraju svoj derbi. U Zonskoj Srem će se održati derbi - Belegiš protiv Sirmiuma.

Što se tiče MOL Subotice, Aleksa Šantić i Polet II igraju svoj derbi, kao i u MOL Vrbas gde igraju Kulpin i Zmajevo i na kraju MOL Srem, gde Inđija grabi ka Zonskoj ligi.

Karavan automobila, kombija, mini buseva seli se u drugo mesto, gde od 10h startuje novo kolo.

Nakon 7. kola ćemo saznati ko ispada, a ko prelazi u viši rang.

PROČITAJTE JOŠ: