PROŠLI ŽIVOT JOVANE JOKSIMOVIĆ Imala je deset kilograma više, svakodnevno primala udarce po celom telu i u odsutnom momentu okrenula drugi list

Jovana Joksimović je svakako u samom vrhu najtražejniji i naprepoznatljivijih TV lica u Srbiji, pa i u regionu.

Jovana i Željko Joksimović
Jovana i Željko Joksimović, Foto: E-Stock

Prelepa i uvek elegantna, Jovana je osvojila srca ultrapopularnog pevača i kant-autora Željka Joksimovića sa kojim će uskoro dobiti četvrto dete.

Ono što se ne zna o njenom privatnom životu jeste da se u detinjstvu i ranoj mladosti bavila rukometom. Da li biste mogli da zamislite ženu čijoj se gracioznosti divite svaki dan u grubim startovima, kako dobija i zadaje udarce protivnica ma na terenu? Bizarno zvuči da je lepa Jovana nekad morala da se lakta po terenu, ali na našu sreću, nije se zadržala.

"Rukomet sam trenirala osam godina. Kada su sve devojčice išle na ritmičku gimnastiku, balet... moje drugarice i ja smo izabrale rukomet. Radnički nam je bio blizu i tako smo iz radoznalosti počele da treniramo. Međutim, meni se to dopalo. Tada smo vodile život pravih sportista - pripreme dva meseca, dva puta dnevno treninzi, polagalo se mnogo nade u naš tim - Radnički. Tada sam imala deset kilograma više nego sada, tako da je bilo normalno da treniram neki sport, neženstven. Ali, kad je trebalo da se profesionalno bavim time, da potpišem ugovor koji me obavezuje nekoliko godina, prestala sam da treniram", rekla je jednom prilikom Jovana.

Karijeru rukometašice je zamenila novinarskom, počevši na BK TV, zatim na RTS, da bi usledili transferi na TV Pink i konačno TV PRVA gde radi i danas u emsiji "Jutro", a baš danas je imala gaf u tokom živog programa.

Povezane vesti

 • Korisnik: snezana
  01/04/2020 - 17:58
  Lepo je to obradio Tijanić u svoje vreme.
UČITAJ JOŠ KOMENTARA

              

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Sport - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi