Nikola Lukić u odsustvu starijih najefikasniji
SPD Radnički
Nikola Lukić u odsustvu starijih najefikasniji

SPD Radnički

Nikola Lukić u odsustvu starijih najefikasniji, Foto: SPD Radnički

Umorni od prepodnevne teške i odlučujuće utakmice protiv Jadrana iz Herceg novog, koju su rešili u svoju korist sa 7:4, u kragujevačkom Radničkom su odlučili da neke od ključnih igrača odmore i sve snage usmere na sutrašnji susret protiv Primorca iz Kotora.

Zato su Dubrovčani već u prvoj četvrtini, kada su poveli sa 6:0, najavili ubedljivu pobedu i plasman na finalni turnir sa prvog mesta u B grupi.

JUG – RADNIČKI 17:6 (6:0, 5:4, 3:0, 3:2)

DUBROVNIK – Bazen: Gruž. Igrano bez prisustva publike: Sudije: Božo Đurašković (POdgorica) i Stanko Ivanovski (Herceg Novi).

JUG: Popadić, Obert 2, Fatović 2, Lončar 3, Ktžić, Garsija 2, Tomasović 1, Merkulov 2, Papanastasiju 3, Žuvela, Benić, Obradović 1, A. Vukojević, I. Vukojević 1. Trener: Vjekoslav Kobešćak.

RADNIČKI: Milutinović, Rašović, Stanojević 1, Janković, Vasović, Krug, Tanasijević, Branković 2, Pljevančić, Miličić, Lukić 3, Panić, Todorovski, Radulović. Trener: Uroš Stevanović.

U ostalim utakmicama B grupe, koja se igra u Dubrovniku, Primorac iz Kotora je savladao Budvu sa 16:7 i . U A grupi, u Beogradu, zagrebačka Mladost pobedila je riječko Primorje sa 13:11, Crvena zvezda Partizan sa 9:7, Šabac Primorje sa 16:15, a Mladost je bila uspešna i u drugom današnjem duelu savladavši Jadran iz Splita sa 17:10.

Bonus video: 

PROČITAJTE JOŠ: