Damir Rastić
Privatna arhiva
Damir Rastić

Privatna arhiva

Damir Rastić, Foto: Privatna arhiva

Biatlonci Srbije nisu ispunili očekivanja prvog takmičarkog dana na Evropskom prvenstvu u Belorusiji. U petak je, prvi put u istoriji biatlona trčana disciplina super sprint, na stazi od 3km sa četiri gađanja, u obe starosne kategorije.

I zbog nje će se gledati Evropsko prvenstvo za odbojkašice! Nikolina pali na terenu, a posebno van njega! (FOTO)

AUTOR: Alo.rs/V.Ž. DATUM I VREME: 23.08.2019. 17:18 - 23.08.2019. 17:25 Zagrapčanka je iz Dubrave i igra na poziciji libera. Nikolina Božičević, hrvatska odbojkašica, Foto: Instagram/Screenshot * Nikolina Božičević je hrvatska odbojkašica * Igra na poziciji libera * Biće u centru pažnje na EP odbojkašica Danas je i počelo EP za odbojkašice koje će se igrati u nekoliko zemalja.

Damir Rastić, jedini naš senior u Minsku bio je 43. u kvalifikacijama i nije izborio plasman u finale, kao ni ostali naši predstavnici koji su se takmičili u juniorskoj konkurenciji. Kod devojaka Maida Drndić je bila 46. a Berina Sinanović 49. Obe su imale problema sa gađanjem i to je bio osnovni razlog lošeg plasmana.

Od srpskih juniora najbolji je bio Omar Hodžić, koji je zauzeo 49. mesto. Najboljih 30 takmičara iz kvalifikacija je obezbedilo plasman u finale, tako da Srbija neće imati predstavnika u finalu ove discipline.

PROČITAJTE JOŠ:

Selektor Srbije Edin Hodžić nije bio zadovoljan postignutim, pogotovo u streljačkom delu biatlona.

U subotu je na programu klasičan sprint, a u nedelju potera.

BONUS VIDEO

Alo! anketa: Pitali smo Beograđane šta očekuju od meča Partizan - Molde