Ivana Maksimović
Instagram/ivanamaksimovic
Ivana Maksimović

Marko Metlaš

Ivana Maksimović, Foto: Marko Metlaš

Reprezentativka Srbije u strepljaštvu Ivana Maksimović Anđušić posle dve godine vratila se u nacionalni tim i učestvovaće na Svetskom kupu u Rio de Žaneiru.

Olimpijska vicešampionka iz Londona u gađanju malokalibarskom puškom iz trostava spremna je za nastup posle porođaja i nalazi se među 12 srpskih strelaca na takmičenju u Brazilu od 26. avgusta do 3. septembra.

Novak Đoković ne želi njihove MILIONE EVRA! Cela planeta priča kolika je MORALNA GROMADA ispao Srbin

AUTOR: Kurir/S.M. DATUM I VREME: 13.08.2019. 11:30 Svaka čast! Novak Đoković, 2019, Foto: Tanjug/AP, Kirsty Wiggleworth Novak Đoković odbio je da reklamira najveće svetske kladionice jer ne želi da šalje lošu poruku milionima ljudi širom sveta kojima je idol!

Nastup su potvrdili Andrea Arsović, Sanja Vukašinović, Zorana Arunović, Jasmina Milovanović, Bobana Momčilović Veličković, Milenko Sebić, Lazar Kovačević, Stevan Pletikosić, Damir Mikec, Dimitrije Grgić i Duško Petrov, dok se Milutin Stefanović posvetio pripremama za Evropsko prvenstvo u septembru.

Ivana Maksimović

Olimpijski komitet Srbije

Ivana Maksimović, Foto: Olimpijski komitet Srbije

U Riju će, kao i na prethodnim turnirima SK ove godine, u svakoj pojedinačnoj disciplini deliti po dve olimpijske kvote.

PROČITAJTE JOŠ:

Srpski tim za sada ima četiri vize i ispunili su ih Arunović, Vukašinović, Mikec i Stefanović.

BONUS VIDEO:

Filip Krajinović bez dlake na jeziku o devojkama i ženidbi!