Comtrade Serbia Marathon
FOTO TANJUG/ DRAGAN KUJUNDZIC/
Comtrade Serbia Marathon

FOTO TANJUG/ DRAGAN KUJUNDZIC/

Comtrade Serbia Marathon, Foto: FOTO TANJUG/ DRAGAN KUJUNDZIC/

Startovao je prvi "Komtrejd Srbija maraton". Maratonci polumaratonci su krenuli u 10 časova ispred severne tribine "Arene", dok je trka na pet kilometara krenula 15 minuta kasnije.

PROČITAJTE JOŠ:

Ovaj maratonski spektakl u organizaciji Atletskog saveza Srbije, uz podršku Grada Beograda, zvanično je otvorio prvi čovek Atletskog saveza Srbije Veselin Jevrosimović.

"Želim da vas pozdravim ispred Atletskog saveza Srbije i da vam poželim dobrodošlicu na prvi Comtrade Serbia marathon. Ovo je ujedno i balkanski šampionat u maratonu. Trkačima želim što bolja vremena. Samo napred" - poručio je Jevrosimović svim prisutnima!

Staza "Komtrejd Srbija maratona" dugačka je 21 kilometar, tako da će maratonci, za razliku od polumaratonaca, trčati dva kruga, a start je ispred severnog ulaza "Štark arene" na Bulevaru Zorana Đinđića.

Brutalna tuča u bazenu između igrača Partizana i Mornara, sukob nastavljen i u hodnicima! (VIDEO)

AUTOR: Alo.rs/M.D DATUM I VREME: 17.11.2019. 08:35 Sudija je morao da isključi šestoricu igrača! Partizan - Mornar, Foto: printscreen Vaterpolisti Partizana i Mornara odigrali su nerešenu 12:12, u okviru osmog kola regionalne lige u vaterpolu, a ovaj meč će ostati upamćen po tuči!

Učesnici posle starta kod Arena trče Bulevarom umetnosti, Bulevarom Milutina Milankovića, Ulicom Đorđa Stanojevića, pa preko mosta na Adi do petlje u Radničkoj, posle čega ponove prelaze preko mosta da bi se spustili u Jurija Gagarina i dalje Gandijevoom, Evropskom, Dr Ivana Ribara, Dušana Vukasovića, Zemunskom, Pariskih komuna do Bulevara umetnosti i Bulevara Zorana Đinđića.

Comtrade Serbia Marathon

FOTO TANJUG/ DRAGAN KUJUNDZIC/

Comtrade Serbia Marathon, Foto: FOTO TANJUG/ DRAGAN KUJUNDZIC/

Dobili smo pobednike trke na pet kilometara! Kod muškaraca je prvi Aleksa Milanović (1639), drugi je Miroslav Dukadinović (16.41), a treći Dušan Krstić (16.55) dok je u ženskoj konkurenciji pobedila Biljana Cvijanović koja je stazu pretrčala za 18 minuta. Druga je Nataša Ćulavić sa vremenom 19.21. dok je treća Katarina Milosavljević (19.36).

Korina zaista krije pravu istinu o njegovom zdravstvenom stanju: "Shvatite nas, moramo tako!"

AUTOR: Alo.rs/M.D DATUM I VREME: 16.11.2019. 13:37 Kao grom iz vedra neba su se pojavile optužbe da Korina krije tajnu! Mihaeil I Korina Šumaher, Foto: (AP Photo/Daniel Maurer, File) Legendarni Mihael Šumaher je pre pet godina doživeo nezgodu na skijanju tokom odmora sa sinom u francuskim Alpima.

Trka se organizuje po najvišim standardima i pravilnicima Evropske atletike i programa “Trčanje za sve".

BONUS VIDEO

Dušan Tadić besan nakon Luksemburga: "Ne može bez trčanja da se igra"