Jarinje, Crvena Zvezda
Alo!/Masanori Jošida
Jarinje, Crvena Zvezda

Alo!/Masanori Jošida

Jarinje, Crvena Zvezda, Foto: Alo!/Masanori Jošida

Kako kosovski mediji prenose, ni Rukometni klub Toplica nije mogao na teritoriju Kosmeta, kao ni fudbaleri Crvene zvezde.

PROČITAJTE JOŠ:

Portparol policije tzv. Kosova Baki Keljani je poručio kako predstavnici tima iz Prokuplja nisu imali potrebnu dozvolu za odigravanje utakmice.

- Možemo potvrditi da je danas oko 17.40 časova na graničnom prelazu Brnjak uskraćen ulazak na Kosovo ekipi iz Srbije koja je trebalo da odigra utakmicu na severu Kosova, kazao je Keljani kosovskim novinarima.

Toplica je trebalo da odigrao meč elitnog ranga srpskog rukometnog takmičenja protiv tima Mokre Gore iz Zubinog Potoka u čemu je sprečena.

Slovenački biciklista fotografijom svoje noge zapalio ceo region! (FOTO)

AUTOR: Blic Sport-Alo.rs/S.I. DATUM I VREME: 08.10.2019. 18:53 Biciklizam je jako naporan sport. Jani Brajkovič, Foto: Prinscreen Instagram / janibrajk Janez Jani Brajkovič je čuveni slovenački biciklista koji neretko objavljuje fotografiju svojih nogu na društvenim mrežama. To ne bi bilo ništa čudno da one ne deluju kao savršeni primerak za proučavanje mišića na časovima anatomije, gotovo bez grama masti.

Nešto ranije zaustavljena je i ekspedicija Crvene zvezde, prvak Srbije je trebalo da igra utakmicu šesnaestine finala kupa protiv Trepče.

BONUS VIDEO:

Fudbalerima Crvene zvezde zabranjen ulaz na Kosovo