Nemanj Stanojević
SPD Radnički
Nemanj Stanojević

SPD Radnički

Nemanj Stanojević, Foto: SPD Radnički

Očigledno da je važnost ovog meča B grupe uticala na neefikasnost u prvoj četvrtini, koja je završena bez golova. Od vođstva Novljana sa 3:1 pred kraj duge deonice, Kragujevčani su u trćoj i četvrtoj došli do sigurnog vođstva od 7:3, koje je rival iz Crne Gore ublažio samo za gol.

Tvrd meč je karakterisalo malo golova, a Kragujevčani su ravnomerno podelili efikasnost, tako da je samo Nemanja Stanojević postigao dva gola, kao i kod Novljana Konstantin Averka.

Večeras, sa početkom u 20,40 na programu je derbi B grupe između Radničkog i domaćeg Juga. Sutra, sa početkom u 12,30 Kragujevčani će igrati poslednji meč ovog polufinalnog turnira, protiv Primorca iz Kotora.

U prepodnevnom terminu, u A grupi koja se igra u Beogradu, Jadran iz Splita savladao je Partizan sa 12:6.

JADRAN – RADNIČKI 4:7 (0:0, 3:2, 0:3, 1:2)

JADRAN: Tešanović, D. Radović 1, Vučurović 1, Obradović, Vujović, Averka 2, Murišić, Gardašević, Maskat, Baničević, Brkić, Petković, Đurović, V. Radović. Trener: Petar Radanović.

RADNIČKI: Dobožanov, Rašović, Stanojević 2, Janković 1, Toholj, Krug, Ukropina 1, Branković, Pljevančić 1, Miličić 1, Lukić 1, Tanasijević, Todorovski, Radulović. Trener: Uroš Stevanović.

PROČITAJTE JOŠ: