PORODICA BESNA Pojavili se snimci leša prelepe manekenke i krvavog Oskara Pistorijusa koji ju je hladnokrvno ubio! (VIDEO)

Paraolimpijski prvak Oskar Pistorius proglašen je krivim za ubistvo Rive Stinkemp, svoje devojke, na Dan zaljubljenih 2013. godine!

Riva Stenkamp i Oskar Pistorijus
Riva Stenkamp i Oskar Pistorijus, Foto: Profimedia

Južnoafrikanac ju je ubio sa četiri hica iz pištolja ispaljena kroz bravu vrata.

STADION CRVENE ZVEZDE IDE U LEGENDU Ruši se Marakana!

Nakon prvobitne sramne presude, vrhovni Apelacioni sud Južnoafričke Republike povećao je zatvorsku kaznu Oskaru Pistorijusu sa šest na 13 godina i pet meseci, pošto su nadležni organi utvrdili da je prvobitna kazna "šokantno blaga".

UEFA NA NOGAMA Napolijevi navijači se spremaju za ozbiljne nerede, obaveštena žandarmerija!

Porodica još nije zadovoljna kako se sve odvijalo oko tog slučaja, a novi problemi su nastali zbog dokumentarca o ovom ubistvu koji je premijerno prikazan 6. septembra u Americi.

NJU BI SVAKI MUŠKARAC POŽELEO Jelena uputila jake reči suprugu uz fotke sa planine koja je Novaku promenila život! (FOTO)

U dokumentarcu se osim njenog krvavog leša mogu videti i fotografije Pistorijusa prekrivenog krvlju, krvave kupatilo i hodnik, pištolja iz kojeg je Pistorijus pucao u nju, kao i palice kojom je razbio vrata kako bi došao do nje posle pucnjave.

"SAM NASTAVI DA NIŽEŠ I PEHARI DA PODIŽEŠ" Slavka je napisala pesmu posvećenu Novaku Đokoviću koja je postala svetski hit

Naime, porodica je besna na Amazon Prajm zbog dokumentarca u kojem su prikazane fotografije mesta zločina i njenog tela.

ULTRASI OČI U OČI Na Marakani instaliran poseban kavez za Napolitance, ali Ivan Bogdanov je Italijanima već pokazao kako da ga se reše

- Moji roditelji više nisu mladi, bojim se kakve će ovo posledice ostaviti na njih. Mom ocu je loše i ima problema sa srcem. Moje pitanje je kako su ljudi koji su radili na dokumentarcu dobili policijske fotografije mrtvog tela moje sestre. Mislim da nije bilo nužno pokazati krvave mrlje po zidovima. Sve to je prikazano kao dokaz na suđenju. Ako njegova porodica pokušava ovako smanjiti kaznu, nadam se da neće uspeti. Mora ostati u zatvoru što duže jer mi je ubio sestru. Ne razumem zašto je ovaj film snimljen", rekla je sestra pokojne manekenke Simona.

KOŠARKAŠI SRBIJE IMAJU TEŽAK ZADATAK Ovih pet mečeva moramo da dobijemo kako znamo i umemo u suprotnom crno nam se piše

Pistorijus se u zatvoru nalazi od jula 2016. godine.

PROČITAJTE VESTI KOJE SMO IZDVOJILI ZA VAS - OVDE!

Najnovije - Alo.rs