Aleks Fagan
Instagram.com/ASF
Aleks Fagan

Instagram.com/ASF

Aleks Fagan, Foto: Instagram.com/ASF

Za razliku od mnogih drugih ikona fitnesa, ona nije odrasla sa zanimanjem za fitnes - njena strast prema industriji razvila se tek za vreme njenog boravka u Njujorku, gde je pohađala fakultet. Međutim, ova inspirativna devojka je odmah krenula u ostvarivanje svojih novih ambicija - nedugo zatim je zaradila trofej kao takmičarka u bikiniju, a sponzorisali su je neki od najvećih brendova u sportskoj industriji.

Narednih godinu dana Aleks je strogo trenirala u teretani - odlučna da postigne figuru iz snova sposobnu za visok plasman u svom debitantskom šou. Postigla je svoj cilj 2015. godine i pojavila se na pozornici na takmičenju za bikini. Aleks se plasirala na vrlo ugledno 7. mesto protiv iskusnih sportista. Ovo joj je pomoglo da se proslavi u industriji.

Aleks trenira šest puta nedeljno, međutim, zbog svog zauzetog načina života kao lični trener, fitnes model i sportistkinja, morala je da osigura da njeni treninzi budu brzi i efikasni. Kao rezultat toga, Aleks je velika zagovornica rutina brzih i intenzivnih treninga - veruje da joj to omogućava da u najkraćem roku razvije svoju figuru.

Svesna je važnosti ishrane kako bi oblikovala svoju figuru. Ona jede 6 manjih obroka dnevno umesto 3 veća. Ovako uspeva da održi brz metabolizam, što joj pomaže da efikasnije sagoreva masnoće.

PROČITAJTE JOŠ: