Nikola Peković
printscreen
Nikola Peković

printscreen

Nikola Peković, Foto: printscreen

Odbojkaši Srbije koji su osvojili zlatnu medalju na Evropskom prvenstvu dočekani su na balkonu Skupštine grada.

Cela Srbija se poklonila šampionima Evrope! Zdušno otpevana srpska himna (VIDEO)

AUTOR: Alo.rs DATUM I VREME: 30.09.2019. 20:39 - 30.09.2019. 21:14 Naši reporteri su na licu mesta gde će vam preneti celoukupni doživljaj! Doček odbojkaša, Foto: Alo.rs/N.L Kraj! "Mislim da smo uradili jednu veliku stvar čim je ovoliko ljudi došlo da bude ovde i da sa nama proslavi evropsku titulu.

Mogli ste da pratite prenos na našem sajtu, a kako je izgledao doček pogledajte u linku iznad!

PROČITAJTE JOŠ:

Ekskluzivno za Alo.rs, libero šampiona Evrope, Nikola Peković je dao veoma emotivnu izjavu:

"Ova atmosfera nam daje snagu da nastavimo dalje, osećaj je fantastičan, naročito nakon ovog balkona, ne može se opisati rečima ovo se mora doživeti! Ostvario sam dečački san kada sam kao dečak gledao na televiziji moje idole i naše sportiste kako izlaze na balkon, kako ih nacija podržava, maštao sam da se jednog dana ja popnem na taj balkon, eto danas mi se ta želja ostvarila. Tu neću da stanem, želim da se još neki put popnem!"

Potom je otkrio šta im je selektor Slobodan Kovač pred polufinale sa Francuskom: "Vi ste bre ludi, ja nemam pojma šta od vas mogu da očekujem" - otkrio je Nikola pa potom nastavio u istom ritmu: "Naravno da idemo na pobede i da se kvalifikujemo u Tokio jer nam je to prevashodni cilj, ali kažem da se sa Srbima nikad ne zna!" 

BONUS VIDEO

Doček odbojkaša Srbije na aerodromu "Nikola Tesla" u Beogradu