ŽUČ I BES ALEKSANDRA VUČIĆA ZBOG VATERPOLISTA "Ovo se nikad ne bi desilo u Beogradu!" Uputio Hrvatima OŠTRU I JASNU PORUKU

Red je bio da ih neko postavi na svoje mesto

Srpski vaterpolisti napadnuti u Splitu
Srpski vaterpolisti napadnuti u Splitu, Foto: Printscreen:Youtube

Vaterpolisti Zvezde napadnuti su u subotu tokom boravka u jednom splitskom lokalu pred utakmicu sa Mornarom. Hrvatski huligani jurili su igrače noževima i šipkama. Ceo slučaj je potresao javnost i Srbije i Hrvatske, a već nekoliko hrvatskih političara se oglasilo, neki čak i nisu osudili napade.

HTELI STE DA SE K*RČITE? E PA SAD PRIČAJTE KAKVO JE MORE U FEBRUARU Sramotne reči hrvatskog političara, izvređao srpske vaterpoliste - PODRŽAO NASILJE

Aleksandar Vučić, vršac
Aleksandar Vučić, vršac, Foto: Tanjug

Odgovarajući na pitanja novinara u Vršcu, predsednik Srbije Aleksandar Vučić se osvrnuo i na napad hrvatskih huligana na srpske vaterpoliste u Splitu.

- To što bi izbacio žuč i bes zbog tog napada ne bi pomoglo našim momcima. To govori o velikim razlikama na ovim prostorima, jer tako nešto ne bi moglo da se dogodi u Beogradu. Nadam se da ćemo imati dovoljno pameti i jedni i drugi da shvatimo da bez saradnje nećemo imati budućnost i da će ova moja poruka biti dobro shvaćena u Zagrebu - rekao je Vučić.

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Sport - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi