Napadnuti vaterpolista Crvene zvezde Aleksndro Kralj
Youtube, screenshot
Napadnuti vaterpolista Crvene zvezde Aleksndro Kralj

Youtube, screenshot

Napadnuti vaterpolista Crvene zvezde Aleksndro Kralj, Foto: Youtube, screenshot

Vaterpolo klub "Mornar" oštro osuđuje današnji napad na četvoricu vaterpolista Crvene zvezde u Splitu, rekao je sekretar "Mornara" Vili Marinić.

PROČITAJTE JOŠ:

"Saznali smo da je par njihovih igrača napadnuto danas nakon što su slobodno vreme, nakon treninga, a pre utakmice, iskoristili za šetnju po splitskoj rivi. Naš klub oštro osuđuje svaku vrstu nasilja, kako na sportskim borilištima, tako i izvan njih, a samim tim i ovaj napad", rekao je Marinić.

Četvorica vaterpolista "Crvene zvezde" napadnuta su danas u Splitu pred utakmicu sa "Mornarom" u Regionalnoj ligi, a Marinić kaže da VK "Mornar" žali što je došlo do toga nakon što, kako je naglasio, dva kluba 10 godina igraju regionalnu ligu po celom regionu, bez ikakvih incidenata.

PREPORUČUJEMO I OVO:

On je za hrvatski portal Indeks.hr dodao da su vaterpolisti "Crvene zvezde", s kojima je "Mornar" trebalo da večeras u 20:30 sati igra utakmicu regionalne lige, doputovali u Split juče po podne.

"Odseli su u hotelu Zagreb u Duilovu, odakle su sinoć i jutros pod policijskom pratnjom otišli na treninge na bazene na Poljudu", rekao je on.