Dule Savić
Marko Metlaš
Dule Savić

Marko Metlaš

Dule Savić, Foto: Marko Metlaš

Legendarni as tvrdi da se radi samo o još jednoj gluposti u nizu.

- Da nije tužno bilo bi smešno, za sve su im Rusi i Srbi krivi. Ovo je još jedna glupost u nizu koju su smislili kako bi napakostili Rusiji, pitam se šta je sledeće? - kaže Dule Savić za "Alo.rs".

Zatim se osvrno i na zabranu od dve godine prisustva na sportskim događajima koju je dobio Vladimir Putin, ali i svi ostali ruski politički zvaničnici.

- Trebalo bi ih obavestiti da oni nisu sportski takmičari. A ko je uopšte rekao da će oni prisustvovati na tim događajima, oni nisu dužni da se pojavljuju na sportskim takmičenjiima. Ovo je još jedna provokacija u nizu, oni svoju mržnju prema pravoslavcima više ne mogu ni da sakriju. Šta je sledeće? Da neće možda da im zabrane da se bave sportom, još je samo to ostalo. Najsrećniji bi bili kada u Rusiji ne bi ni bilo sporta - kaže legendarni fudbaler.

Proslavljeni golgeter se osvrnuo na primer našeg Milorada Čavića i skandala koji mu se desio na Olimpijskim igrama u Pekingu 2008. godine.

- Koliko je drogiranih sportista osvajalo olimpijske medalje, pa setite se se samo Milorada Čavića i Majkla Felpsa, našem sportisti je zlatna medalja oteta, oni misle da pravoslavci nikad ne bi trebalo da budu pobednici - završio je Dule Savić.

Pročitajte još:

Komentari (5)

Boris

18.12.2020 14:25

Svaka ti je na mestu ?

Олга

18.12.2020 14:45

Браво све је истина коју ми Срби знамо одавно,шта нам све не раде били би сретни да ми православци не ходамо овом земљом.Шта су све урадили велики НАТОВ ци па ником ништа.Али доће ђаво по своје када се буду најмање надали.

beba

18.12.2020 15:54

Zaista sramotno.Bruka bez premca...

ZEC

18.12.2020 17:25

Opšte je poznato da fudbaleri imaju mozak veličine pilećeg mozga tako da od njih ništa ne čudi .

Sudija

18.12.2020 17:50

Da, a Dule Savic javno podrzava Engleze i ostale srbomrsce svaki put kad igraju protiv Zvezdinih rivala iz Srbije. Ko o cemu...