Ljubomir Obradović
Alo Marko Metlaš
Ljubomir Obradović

Alo Marko Metlaš

Foto: Alo Marko Metlaš

Prvi susret rukometašicama Srbije predstoji protiv Švajcarske 25. septembra, od 18 časova u Kraljevu, a četiri dana kasnije odmeriće snage sa reprezentativkama Slovačke. 

Pročitajte još:

Na spisku se nalazi 20 rukometašica: Jovana Risović, Kristina Graovac, Katarina Tomašević (golmani), Sanja Radosavljević, Timea Milošević, Dijana Radojević (leva krila), Dragana Cvijić, Sladjana Pop-Lazić, Jovana Milojević (pivoti), Željka Nikolić, Ana Kojić (desna krila), Jovana Stoiljković, Marija Obradović, Sanja Vujović, Jelena Trifunović, Tamara Radojević, Kristina Liščević, Jelena Lavko, Andjela Janjušević, Dijana Števin (bekovi).

Dramatična završnica utakmice, Srbija saznala protivnika za peto mesto! (VIDEO)

AUTOR: alo.rs/M.D. DATUM I VREME: 12.09.2019. 17:01 Meč je u subotu! Češka - Poljska, Foto: FIBA Košarkaši Češke i Poljske su pružili svim ljubiteljima košarke pravi spektakl! Na kraju su slavili košarkaši Češke 84:94 (23:23, 12:20, 28:21, 21:30), koji će u subotu od 14.00 časova igrati protiv selekcije Srbije za peto mesto!

U grupi se sa našim damama, osim pomenutih rivalki su i rukometašice Rusije. Dve najbolje selekcije iz svake grupe izboriće plasman na takmičenje koje će biti održano u Danskoj i Norveškoj od 4. do 20. decembra 2020. godine sa finalnim vikendom u Oslu.

Okupljanje je zakazano za nedelju, 22. septembar u Beogradu u popodnevnim časovima kada će se krenuti put Kraljeva.

Bonus video: Đorđević posle Amerike: "Bila nam je velika želja, igrali smo za čast"