Korina i Mihael Šumaher
Profimedia
Mihael Šumaher

Tanjug

Mihael Šumaher, Foto: Tanjug

* Šumaher  je rekorder Formule 1 sa sedam titula i 91. pobedom

* Mik Šumaher, njegov sin, se takmiči u nižem rangu takmičenja od glavne scene, Formula 2, a nastupa za Prema Rejsing i deo je Ferarijeve vozačke akademije

* Doživeo je tešku nezgodu na skijanju u Alpima u Francuskoj u decembru 2013. godine

Iako se ne zna tačan oporavak legendaranog Mihaela Šumahera, sasvim je očigledno da teče sporo, a jedan od retkih koji ima dozvolu da poseti Nemca u njegovoj porodičnoj kući u Švajcarskoj je Žan Tod, njegov prijatelj i nekadašnji šef tima Ferarija dok je Mihael vozio za italijanski tim.

On je dao intervju za Radio Monte Karlo i otkrio retku informaciju o stanju slavnog vozača Formule 1:

"Naravno da naše prijateljstvo ne može da bude isto, kao što je bilo nekada. Samo zato što više ne možemo da komuniciramo kao pre. O Mihaelu se brinu veoma dobro. Živi sa porodicom u kući između Ženeve i Lozane. Nastavlja da se bori i njegova porodica se bori na isti način" - rekao je Žan Tod, koji smatra da njegove posete pomažu Mihaelu da ima pozitivne misli.

"Na kraju, samo pozitivne misli mu pomažu. I njegova porodica je pozitivna u psihičkom smislu, uprkos okolnostima" - rekao je Tod.

Korina Šumaher

Profimedia

Korina Šumaher, Foto: Profimedia

Prethodnog meseca njegova supruga Korina dala je jednu od retkih informacija vezanih za Mihaela Šumahera.

"Mihael je borac i nikada neće odustati" - rekla je Korina.

Svi navijači i ljubetelji lika i dela Mihaela Šumahera, sa nestrpljenjem iščekuju premijeru dokumentarca o njemu, gde će prvi put biti objavljene detaljnije informacije, kao i intervjui članova porodice o stanju legende Formule 1.

PROČITAJTE JOŠ:

BONUS VIDEO

Atmosfera na Tašu! Meč Srbija - Hrvatska!