Blejk Bivens
twitter/MirrorBreaking_
Blejk Bivens

twitter/MirrorBreaking_

Blejk Bivens, Foto: twitter/MirrorBreaking_

Stravična ubistva su se dogodila u utorak, a uhapšen je brat njegove žene, to jest šurjak koji je go izvršio krvava ubistva!

Fudbaler Tampa Bej Rejsa, Blejk Bivens, je ostao bez žene Emili, sina Kulena, tašte ali i psa, koji su pronađeni u njihovom domu u Virdžiniji!

Motor goreo par minuta, od sudara Doviciozo odleteo nekoliko metara u vazduh, nije mogao da stane na noge! (VIDEO)

AUTOR: Alo.rs/ S.I. DATUM I VREME: 25.08.2019. 20:29 - 25.08.2019. 21:09 Pukom srećom se izbegao fatalni ishod. Sudar motora, Foto: Printscreen Youtube / Pong poull * Danas je vožena Moto GP trka za veliku nagradu Britanije u Silverstonu * Aleks Rins je pobedio sa samo 0.013 sekundi prednosti u odnosu na Marka Markeza * Na startu trke dogodio se incident u kome se našao Italijan Andrea Doviciozo AUTOR: Alo.rs/ S.I.

Blejkov šurak je prema pisanju tamošnjih medija, posle ubistva napustio kuću i ostavio telo mrtve žene na trotoaru ispred njihove kuće, a potom je policija našla još jedno telo žene ali i deteta!

Lov na Metju Bernarda, šuraka Bivensa, je ubrzo organizovan i škole su bile zatvorene, dok je teško naoružana policija osiguravala područijei pretraživala šumu!

Od stravičnog udara groma POVREĐENO šestoro ljudi! (VIDEO)

AUTOR: Alo.rs/ S.I. DATUM I VREME: 25.08.2019. 19:23 - 25.08.2019. 19:29 Strašne scene sa golf turinira u Atalanti. Udar groma, Foto: Printscreen Twitter / Breaking91 * Udar groma povredio 6-ro ljudi * Nesreća se odigrala na golf turniru * Turnir se održava u Atalanti Prirodne nepogode nam svaki dan šalju jasnu poruku da se sa njima ne treba igrati.

Kada je Bernard izašao iz šume bio je nenaoružan i potpuno go, policija mu je naredila da stane a on to nije poslušao pa je potrčao pored medija!

Nekoliko puta je poprskan specijalnim sprejom koji ga nije zaustavio, ali jeste tactička jedinica K-9, prenose tamošnji mediji!

Bernard je optužen za tri ubistva prvog stepena, ali policija nije mogla da otkrije motive:

"Ne znamo šta se desilo da pokrene ovaj lanac događaja" - rekao je šerif okruga Pitsilvanije, Majk Tejlor! 

Oglasio se i klub Blejka koji je poslao reči podrške svom prvotimcu!

PROČITAJTE JOŠ:

BONUS VIDEO 

Crvena zvezda je u Ligi šampiona! Delirijum na Marakani!