Trener upada na teren
Printscreen/FB Banat Bulls
Trener upada na teren

Printscreen/FB Banat Bulls

Trener upada na teren, Foto: Printscreen/FB Banat Bulls

Nešto što nismo verovali da ćemo videti na našim terenima, ipak se desilo prošle nedelje. Potez trenera koji je upao na teren da bi sprečio protivnički tim da postigne poene poprilično je uzdrmalo srpski sport.

Ceo skandal se desio tri minuta pre kraja utakmice, Veprovi su tada imali vođstvo od 31:29, a Bikovi su se nalazili ispred protivničke endzone, tačnije na 3 jarda ispred. U momentu kada su se Bikovi našli u mogućnosti da poentiraju i u prilici da preuzimu vođstvo, glavni trener rivala utrčao je u teren i izbio loptu iz ruke hvatača Bikova.
Pored toga što je sprečio hvatača Bikova da postigne tačdaun, glavni trener je i oborio svog igrača. Sudije su ga isključile sa utakmice, a potom u celom tom komešanju isključile su i predsednika kluba Divljih veprova. Koliko je ova situacija loše uticala na Bikove moglo se odmah videti na sledećem pokušaju, kad nisu uspeli da postignu poene. Možemo slobodno reći da je ova skandalozna situacija stvarno rešila utakmicu i to na najružniji mogući način. Ekipa Bikova do kraja nije mogla da se oporavi i pobedu su, na ne baš fer način, odneli Divlji veprovi.

Situaciju možete videti na ovom snimku:

Da stvar bude još gora, pobrinuo se glavni trener Divljih veprova koji je u zapisniku pokušao da "opravda" svoj postupak:

Njegovu izjavu u zapisniku prenosimo u celosti:

- Isključen sam jer sam ušao na teren i uticao na igru. Ovim potezom sam rešio utakmicu i smatram da sam "prešao igricu". Žao mi je jer je izgledalo ružno, ali sam ponosan na pobedu svog tima -, napisao je on u izveštaju nakon utakmice.

PROČITAJTE JOŠ:

Komentari (1)

mozga bez

10.10.2020 17:07

Ovakvim likovima ZABRANITI da učestvuju u bilo kojem sportu na bilo kojoj funkciji.