Verona van de Ler
youtube/Verona van de Leur
Verona van de Ler

youtube/Verona van de Leur

Verona van de Ler, Foto: youtube/Verona van de Leur

Holanđanka Verona van de Leur bila je svetski poznata gimnastičarka, osvajala medalje na brojnim takmičenjima, pa je stigla i do srebrne na Svetskom i bronze na Evropskom prvenstvu.

PROČITAJTE JOŠ:

Osvojila je zlatnu medalju na Svetskom prvenstvu u Nemačkoj, zbog čega je proglašena za najbolju sportistkinju Holandije u 2002. godini. Ovim sportom je prestala da se bavi šest godina kasnije.

Ona je 2011. godine optužena za ucenjivanje starijeg bračnog para, zbog čega je završila u zatvoru. Fotografisala je njihovu prevaru u parku i onda je od njih tražila novac.

Svoju novu karijeru započela je prvo kao web devojka, da bi se vrlo brzo oprobala kao glumica u porno filmovima. Ispostavilo se da se odlično snašla u novom pozivu i ubrzo je postala producent.

Verona van de Leur

EPA/Louisa Gouliamaki

Verona van de Leur, Foto: EPA/Louisa Gouliamaki

Tridesettrogodišnja Holanđanka osvojila je pregršt međunarodnih medalja, a očigledno da je njen sportski način života uticao da i dalje ostane u izuzetnoj formi, pa sada izleda bolje nego ikada. Roditelji su je izbacili iz kuće, pa je živela sa svojim momkom gde god da je stigla:

"Nekoliko zima su bile baš teške i hladne. Slojevi snega na krovu kola, led na prozorima. Morate da preživite, bukvalno. Kad smo imali malo novca, kupovali bismo hleb od 50 centi i teglu kikiriki putera za celu nedelju" - opisala je najteže dane koje provodila van kuće Verona.

BONUS VIDEO

Prazan stadion u Viljnusu