odbojkašice Srbije
fivb
odbojkašice Srbije

fivb

odbojkašice Srbije, Foto: fivb

Odbojkašice Srbije poražene su u drugom kolu Svetskog kupa od Amerikanki rezultatom 3-1 u setovima.

Reprezentacija SAD slavila, po setovima – 23:25, 25:17, 25:16, 25:15.

Oslabljena reprezentacija Srbije, koja je došla bez glavnog "pogona" koji ju je odveo do titule prvaka Evrope, pružila je fenomenalnu partiju u prvom, ali ne i u naredna tri seta.

PROČITAJTE JOŠ:

Motivisane Amerikanke imale su pomoć većine najboljih odbojkašica i zasluženo došle do pobede, druge u nizu, te nanele Srpkinjama i drugi poraz.

Odbojkašice Srbije du do prvog seta došle posle preokreta, nakon što su gubile 19:17, ali im od sredine drugog nije bilo spasa.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Kapiten reprezentacije u ovom sastavu Ana Bjelica ponovo je bila najefikasnija, kao i protiv Brazila, ali ovog puta nije imala pomoć Bianke Buše.

Tokom celog drugog i trećeg dela igre Amerikanke su delovale organizovanije i prednost konstantno povećavale. Tek na početku treće deonice meča Srbija je uspela da ponovo povede, prvi put od prvog seta.

Ovo sve menja! Evo šta je uradio i kako je prošao Srbiju! Isplivao video snimak koji je napravio potrese u Argentini (VIDEO)

AUTOR: Blicsport/S.M. DATUM I VREME: 15.09.2019. 09:11 - 15.09.2019. 09:28 Veliki igrač. Luis Skola, Nemanja Bjelica, Foto: AP/Ng Han Guan Luis Skola, junak košarkaške reprezentacije Argentine, izuzetno je ponosan na saigrače. Skolina Argentina napravila je najveću senzaciju plasiravši se u finale Svetskog prvenstva, u kome će verovatno imati simpatije već dela naše zemlje i pored toga što su nas upravo "gaučosi" izbacili u četvrtfinalu.

Ipak, prednost Srpkinja je bila kratkog daha, pošto su posle uvodnih 2:0 izgubile četiri naredna poena.

Amerikanke su ponovo podigle nivo igre i ponovo zasluženo osvojile set ubedljivim rezultatom.

BONUS VIDEO:

Đorđević:Odlazim, vreme je!