Belfis
Promo
Belfis

Promo

Belfis, Foto: Promo

Najveći regionalni sajam fitnesa, velnesa i zdravlja pod nazivom "Belfis 2019" treću godinu zaredom održaće se u Beogradu. U Hali 3 Beogradskog sajma, na oko 5.000 kvadratnih metara izložbenog prostora, od 4. do 6. oktobra biće predstavljeni svi noviteti iz sveta fitnesa, bodibildinga, najnovije sprave za vežbanje, sportski rekviziti, ali i suplementacija.

PROČITAJTE JOŠ:

Ono što će ovom sajmu dati posebnu vrednost je činjnica da će tom prilikom biti održan i deveti Evropski fitnes kongres koji će okupiti elitne strane predavače, ali i najpriznatije domaće stručnjaci iz ove oblasti.

- Očekujemo da će Sajam posetiti oko 10 hiljada posetilaca. Najavljen je znatno veći broj ljudi iz regiona koji će posetiti Sajam, a naši gosti biće i grupa od 150 posetilaca iz Nemačke. I ove godine pokrovitelji Belfisa su Ministarstvo omladine i sporta i Grad Beograd kojima dugujemo veliku zahvalnost jer su prepoznali značaj ove manifestacije - kaže Nebojša Stojanoski, predsednik Saveza za reakreaciju i fitnes Srbije koji je organizator ovog događaja.

BONUS VIDEO:

Alo! U Bernu - Provokacija švajcarskog novinara i šmekerski odgovor trenera Zvezde!